Jacob Rasmussen inden juleferien: Skal angribe foråret

22.12.2023 13:33

Sidste søndag spillede vi sidste kamp i efterårssæsonen, hvor det blev til en 2-1-sejr hjemme på Brøndby Stadion mod AGF i Oddset Pokalens kvartfinalen, som dog endte med et samlet nederlag efter torsdagens kamp i Aarhus, der endte 2-0 til hjemmeholdet.

Mandag efter mødte spillerne ind for at ønske hinanden og staben en god jul og godt nytår, inden den stod på en velfortjent juleferie, indtil spillerne møder ind igen i klubben i starten af januar.

Inden de tog afsted fra klubben, fik vi taget en snak med flere at spillerne om efteråret, forventningerne til foråret og desuden hvad ferien skal bruges på inklusiv juleaften.

Vi har snakket med Kevin Mensah, Nicolai Vallys, Daniel Wass og Sean Klaiber, og nu er tiden kommer til Jacob Rasmussen, der er sidste mand i rækken.

Fed første tid
Jacob Rasmussen skiftede i sommer til klubben og sætter her ord på sin første tid i den blågule trøje. Det har været et halvt år med mange fine resultater og en god position i 3F Superligaen.

- Det har været en rigtig fed første tid i klubben, jeg har været rigtig glad for det. Det har været et godt halvt år, hvor jeg har mødt nogle rigtig gode mennesker. Jeg er bare glad for at være her.

- Nu er det selvfølgelig lidt ærgerligt, at vi røg ud af pokalturneringen, men udover det, så synes jeg egentlig, at det er gået rigtig godt sportsligt. Vi har vist, hvad vi kan som hold med mange fine resultater og præstationer igennem efteråret, og så er det bare ud over stepperne, når vi kommer tilbage efter pausen. Så skal vi angribe foråret, fortæller Jacob Rasmussen, som føler, at han har fundet sig godt tilrette i defensiven.

- Jeg har haft det rigtig godt, og har fundet ind i et fint samarbejde med mine medspillere nede bagi, så det har også gjort det nemmere, altså at komme ind på holdet.

- Jeg synes jo sådan overordnet, at jeg har spillet fint, men det kommer også af, at vi vinder mange kampe og spiller godt som kollektiv. Når et hold gør det, så er der også gode muligheder for, at der også kommer nogle fine individuelle præstationer, fortæller Jacob Rasmussen.

"Det giver blod på tanden til at gå ud og angribe det hele i foråret"

- Jacob Rasmussen

Skal lade de mentale batterier op
Vores venstrebenet midtstopper skal bruge ferien med venner og familie, og så skal der lades op til at vi tager hul på forårssæsonen i 3F Superligaen. 

- Jeg vil egentlig helst bare spille noget fodbold, men det bliver da også meget rart med noget ferie. Nu er der jo lang pause, hvor vi først starter op i februar i Superligaen, så der er lige lidt tid til næste kamp. Men det bliver meget fint lige at komme lidt væk og lade de mentale batterier op.

- Jeg skal slappe lidt af, se min familie og mine venner. Få hygget mig lidt, trænet en masse, og så er den ferie også lige pludselig gået, fortæller Jacob Rasmussen og kommer ind på, hvordan juleaften ser ud i hans familie.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Juleaften skal jeg bare være hjemme hos mine forældre. Det tror jeg bliver meget stille og roligt. Jeg tror ikke vi har nogle specielle traditioner, vi gør, som andre ikke gør. Vi spiser noget risengrød til frokost, pynter juletræet sammen, og så ser vi Disneys juleshow. Det er meget hyggeligt.

Skal angribe foråret
En andenplads i tabellen, flere gode præstationer og en del sejre i efteråret giver Jacob Rasmussen blod på tanden, og han vil angribe foråret aggressivt og tage endnu flere sejre og levere endnu flere gode præstationer.

- Vi har vist, at vi kan være med i toppen med de præstationer, vi har leveret i efteråret. Det giver blod på tanden til at gå ud og angribe det hele i foråret. Vi skal have et aggressivt mindset, når kommer tilbage fra pausen, og så skal vi bare ud at vinde nogle fodboldkampe. Så må vi se, hvor langt det rækker, slutter Jacob Rasmussen.

Vores cheftræner Jesper Sørensen er kommet med en evaluering af året 2023, som også har været hans første år i trænersædet i klubben. Se det længere indslag med cheftræneren på Brøndby TV.