Privatlivspolitik for kunder, leverandører og samarbejdspartnere mv.
Privatlivspolitik for kunder, leverandører og samarbejdspartnere mv.

Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S (Brøndby IF) indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du benytter Brøndby IF’s hjemmesider, apps, tjenester, når du handler med hos, eller når du på anden vis har kontakt med os som led i driften af vores virksomhed. Privatlivspolitikken gælder både hvis du er kunde, leverandør, samarbejdspartner eller aktionærer hos Brøndby IF.

1. Det hurtige overblik

For at give dig et hurtigt overblik, har vi samlet de væsentligste oplysninger i denne privatlivspolitik her:

  1. Vores digitale platforme indsamler oplysninger om dine aktiviteter, interaktioner og din enhed, med det formål at kunne personalisere vores annoncere og kommunikation med dig.
  2. Brøndby IF deler disse oplysninger med andre hjemmesider, eksempelvis Facebook, hvor du vil kunne se annoncer fra Brøndby IF på Facebook og Google.
  3. Derudover bruger Brøndby IF oplysningerne til analyser og statistik, med henblik på at kunne markedsføre mere relevante produkter over for dig.
  4. Brøndby Stadion er videoovervåget, og du kan derfor blive videoovervåget når du besøger Brøndby Stadion.
  5. Visse af de samarbejdspartnere som Brøndby IF benytter er placeret uden for EU/EØS, og dine personoplysninger vil i den forbindelse kunne blive overført til USA.

2. Om Brøndby IF

Brøndby IF er en af Danmarks største fodboldklubber. Det er Brøndby IF, der er dataansvarlig for de behandlingsaktiviteter, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

For os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme.

Du kan i denne privatlivspolitik læse mere om, hvordan og hvorfor vi indsamler personoplysninger om dig, hvordan oplysningerne anvendes, hvornår de slettes, og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til Brøndby IF’s behandling af personoplysninger som led i driften af vores virksomhed, kan du kontakte os her:

Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S
Brøndby Station 30
2605 Brøndby
CVR-nr. 83933410

E-mail: [email protected]

3. Hvilke personoplysninger behandler vi, hvordan og hvorfor

Brøndby IF indsamler og behandler personoplysninger i mange forskellige situationer, og formålet med indsamlingen, hvad oplysningerne bruges til og hvornår de slettes er forskellig for hver situation.

De enkelte situationer, hvor Brøndby IF kan indsamle personoplysninger om dig, er derfor beskrevet hver for sig nedenfor.

3.1 Når du bruger vores digitale platforme

Brøndby IF driver en række digitale platforme (hjemmesider og apps). Disse er

  1. brondby.com
  2. brondbyshoppen.dk
  3. event.brondby.com
  4. profil.brondby.com
  5. kampagne.brondby.com
  6. saesonkort.brondby.com
  7. Brøndby Matchday (app)
  8. Brøndby Indefra (app)

Når du besøger vores digitale platforme, indsamler vi også automatisk følgende oplysninger om dit besøg:

  1. Hvordan du har nået vores digitale platform
  2. · Din browsertype, versioner og plug-ins, dit operativsystem og din IP-adresse
  3. · Din interaktion med indhold, herunder hvilket indhold du har ’liket’ eller delt, hvilke videoer du har set og hvor længe, hvilke annoncer du har set eller interageret med, hvilke links du klikker på, eventuelle søgninger, du har lavet, hvor længe du har været på en side og andre interaktioner
  4. · Dit tilhørsforhold som kunde, leverandør eller samarbejdspartner, herunder transaktioner, henvendelser til kundeservice og brug af billetter
  5. Oplysninger, du udfylder i formularer

Indsamlingen af oplysninger sker blandt andet gennem brug af cookies. Du kan læse mere om cookies i Brøndby IF’s cookiepolitik: (Indsæt link)

Nogle af de oplysninger du giver os, vil blive brugt til analyse og personalisering af indhold og kommunikation. Det kan f.eks. være

  1. Din afstand til Brøndby Stadion
  2. Kategorisering af dit forbrug af vores produkter

Brøndby Matchday indeholder funktioner, som kun er tilgængelige, når man befinder sig på Brøndby Stadion. Det fungerer således, at du i app’en kan ’tjekke ind’ på stadion, hvor app’en bruger din geolokation til at verificere, at du befinder dig på Brøndby Stadion, og hvis dette er

Det er primært formål med registreringen er at hjælpe os med at forstå, hvordan vores fans bruger vores digitale platforme, så vi kan skabe bedre indhold og mere relevant kommunikation. Vi indsamler dine personoplysninger til disse formål:

  1. at personliggøre og forbedre din oplevelse på vores platforme
  2. at administrere konkurrencer, som du deltager i
  3. at udføre markedsundersøgelser, som kan forbedre din oplevelse og vores produkter og services
  4. at skabe en individuel profil for dig, der giver os indsigt i dine interesser og ønsker
  5. at screene for snyd og bedrag
  6. at personliggøre og skræddersy den kommunikation, vi sender ud til dig
  7. at personliggøre og skræddersy annoncer på sociale medier og andre hjemmesider
  8. at udarbejde anonym statistik og analyser, som giver indsigt i vores forretning
  9. at overholde lovgivningen eller andre retlige forpligtelser, som Brøndby IF er underlagt

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger indsamlet til brug for ovenstående formål er hovedsageligt persondataforordningen artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke) eller persondataforordningen artikel 6, stk. 1, litra f (legitim interesse), da vi har en legitim interesse i at forfølge de formål, som er nævnt ovenfor. Derudover kan behandlingen i visse tilfælde ske på grundlag af litra e (udførelse af en opgave i samfundets interesse).

Oplysninger der indsamles på vores digitale platforme slettes 5 år efter din seneste interaktion med Brøndby IF. Hvis du ønsker oplysningerne slettet på et tidligere tidspunkt, kan du kontakte Brøndby IF via [email protected]

3.2 Når du handler med os

Når du handler med Brøndby IF, afgiver du en række personoplysninger om dig selv. Det vil være nødvendigt at afgive en række af disse oplysninger for at vi kan gennemføre dit køb hos Brøndby IF.

Du handler eksempelvis med os, når du:

  1. Køber billetter og sæsonkort gennem vores billetleverandør (Billetto)
  2. Køber varer på Brøndby Shoppen (brondbyshoppen.dk)

Formålet med behandlingen af de oplysninger du afgiver er, at gennemføre købet med dig, og eventuelt levere den vare du har købt. Retsgrundlaget for denne behandling er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (indgåelse eller opfyldelse af din aftale).

Efter at dit køb hos os er gennemført, er Brøndby IF ifølge bogføringslovens § 10 forpligtet til at opbevare oplysningerne i mindst 5 år. Retsgrundlaget for denne behandling er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c (overholdelse af lovgivning, som Brøndby IF er underlagt).

Personoplysningerne bliver delt med vores IT-leverandør, herunder Billetto (USA), der blandt andet lagrer oplysningerne for os.

Hvis der er tale om en vare, der skal leveres til dig, vil dine kontaktoplysninger blive videregivet til den leverandør, der skal levere varen til dig. Derudover vil oplysningerne blive videregivet til SKAT eller andre offentlige myndigheder, i det omfang Brøndby IF er retligt forpligtet til det.

3.2.1 Markedsføring af lignende produkter

Når du handler med os, kan dine oplysninger ligeledes blive benyttet til markedsføring af lignende produkter via e-mail jvf. markedsføringsloven. Du kan til hver en tid afmelde disse mails ved enten at skrive til os på [email protected] eller via mails du modtager fra os.

3.3 Når du besøger Brøndby Stadion

3.3.1 Brug af billetter og sæsonkort

Når du besøger Brøndby Stadion på en kampdag, så indsamler vi information, når du skanner din billet ved indgangen.

Vi indsamler oplysninger om skanningstidspunkt, stregkode og skanner, som vi bruger til at give dig adgang til stadion og til efterfølgende statistik og analyse.

3.3.2 Videoovervågning

Brøndby Stadion er videoovervåget, og der er mulighed for, at du bliver videoovervåget når du besøger Brøndby Stadion. Formålet med videoovervågningen er, at opretholde ro, orden og sikkerhed på Brøndby Stadion, samt at sikre dokumentation for eventuelle lovovertrædelser eller overtrædelse af Brøndby Stadions ordensreglement, der finder sted på Brøndby Stadion.

Videoovervågningen sker i overensstemmelse med TV-overvågningsloven, og behandlingen af personoplysninger i forbindelse med videoovervågningen har hjemmel i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra e og artikel 9, stk. 1, litra f, jf. databeskyttelseslovens § 7, stk. 1, jf. § 8, stk. 5.

Videoovervågningen slettes efter 30 dage, medmindre optagelserne skal bruges til at forfølge et krav eller strafferetlig forfølgelse. I så fald, vil optagelserne også blive videregivet til Brøndby IF’s advokat og/eller politiet.

3.3.3 Overtrædelse af ordensreglementet for Brøndby Stadion

Hvis du overtræder ordensreglementet for Brøndby Stadion, vil din overtrædelse blive registreret, og du vil eventuelt blive noteret på Brøndby IF’s karantæneliste. Du kan læse mere om ordensreglementet for Brøndby Stadion her.

Formålet med registreringen er, at håndhæve ordensreglementet, ved eventuelt at notere dig på Brøndby IF’s karantæneliste eller udstede en afgift.

Retsgrundlaget for behandlingen er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (indgåelse eller opfyldelse af en aftale med dig) og litra f (legitim interesse), da Brøndby IF har en legitim interesse i at kunne håndhæve ordensreglementet. Behandling af oplysninger om lovovertrædelser og strafbare forhold kan ske med hjemmel i databeskyttelseslovens § 8, stk. 3 og persondataforordningens artikel 9, stk. 1, litra f, jf. databeskyttelseslovens § 7, stk. 1, jf. § 8, stk. 5.

Oplysningerne vil blive videregivet til Brøndby IF’s advokat og/eller politiet. Oplysningerne slettes, når karantænen udløber eller karantænesagen er afsluttet.

3.4 Når du kontakter vores kundeservice

Når du kontakter os elektronisk (via e-mail), så behandler vi information omkring din henvendelse og de oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med henvendelsen.

Formålet med behandling er at svare på din henvendelse og yde kundeservice.

Retsgrundlaget for denne behandling er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (indgåelse eller opfyldelse af en aftale med dig) eller litra f (legitim interesse). Vores legitime interesse består i at yde dig den bedst mulige kundeservice, og kunne kommunikere med dig om din henvendelse.

3.5 Når du modtager vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du din e-mailadresse samt oplysninger om dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation. Disse oplysninger behandles med det formål at kunne sende de mest relevante nyhedsmails til dig.

Retsgrundlaget for denne behandling er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke). Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet via linket nederst i e-mailen, eller ved at følge instrukserne i den elektroniske markedsføring.

Oplysningerne vil blive opbevaret så længe du modtager vores nyhedsbrev eller elektroniske markedsføring. Det betyder, at oplysningerne slettes efter 5 års inaktivitet, medmindre du selv går ind og sletter dem på et tidligere tidspunkt.

3.6 Når du bruger vores sociale medier

3.6.1 Facebook

Når du besøger vores Facebook-side, er vi fælles dataansvarlige med Facebook, eftersom Facebook generer anonym statistik over din brug af Facebook-siden, som Brøndby IF kan se og bruge til at optimere Facebook-siden. Fælles dataansvar betyder, at dataansvaret er delt mellem Brøndby IF og Facebook i forhold til den specifikke behandlingsaktivitet (generering af statistik).

Du kan læse mere om delingen af dataansvaret her: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.

3.7 Når du er aktionær

Hvis du er aktionær i Brøndby IF, opbevarer vi normalt dine kontaktoplysninger og oplysninger om, hvor mange aktier du ejer. Hvis du ejer mere en 5 % af aktierne i Brøndby IF, behandler vi også dit CPR-nummer. Brøndby IF modtager oplysningerne fra selskabet VP Securities A/S.

Formålet med behandlingen er administration af Brøndby IF’s ejerbog, samt lovpligtig indberetning til Erhvervsstyrelsen. Retsgrundlaget for behandling af dine kontaktoplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c og retsgrundlaget for behandling af CPR-nummer er databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1.

Oplysninger om aktiebesiddelser slettes normalt efter 3 år, dog slettes dine personoplysninger efter 5 år, hvis du har været registreret på Brøndby IF’s insiderliste.

Oplysningerne deles med Erhvervsstyrelsen og oplysningerne opbevares hos selskabet Computershare A/S, Lottenborgvej 26 D, 1. 2800 Kgs Lyngby.

3.8 Når du er samarbejdspartner

Hvis du som enkeltmandsvirksomhed er leverandør eller samarbejdspartner, eller kontaktperson hos en af vores leverandører eller samarbejdspartnere, vil Brøndby IF behandle dine personoplysninger i forbindelse med administration af leverandør- og/eller samarbejdsforholdet og som led i driften af vores virksomhed. Der er normalt kun tale om kontaktoplysninger, der indgår i vores CRM-register, påtrykt fakturaer, korrespondancer, mv. Det vil i visse tilfælde være lovpligtigt for dig at afgive disse oplysninger i forbindelse med eksempelvis fakturering.

Oplysningerne vil som udgangspunkt blive opbevaret i 5 år, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter de bliver slettet.

Retsgrundlaget for denne behandling er enten persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (hvis du selv er leverandør/samarbejdspartner), litra c (lovpligtig opbevaringsperiode) eller litra f (hvis du er kontaktperson hos en leverandør/samarbejdspartner), da vi har en legitime interesse i at kunne kontakte dig og den virksomhed, som du arbejder for.

Oplysningerne vil blive videregivet til SKAT eller andre offentlige myndigheder, i det omfang Brøndby IF er retligt forpligtet til det. Endeligt vil oplysningerne blive delt med den IT-leverandør, der lagrer oplysningerne for os.

4. Hvem deler vi personoplysninger med

Brøndby IF benytter sig af en række tredjeparter, der opbevarer og behandler data på vegne af Brøndby IF. Disse databehandlere er uberettigede til at anvende dine personoplysninger til egne formål.

Firmanavn

Formål

Adresse / forretningssted

Land hvor personoplysninger behandles

Auth0

Reregistering og login

10800 NE 8th Street

Suite 600

Bellevue, WA 98004

EU

Agillic

E-mails og kommunikation

Gammel Mønt 2,

1117 København

Danmark / Ukraine

Mailchimp

E-mails og kommunikation

675 Ponce de Leon Ave NE

Suite 5000

Atlanta, GA 30308 USA

USA

Billetto ApS

Billetter

Trommesalen 5, 4

1614 København V

EU / USA

Zendesk ApS

Kundeservice

Snaregade 12, 3.

1205 København K

USA

Facebook

Annoncering

Menlo Park, California

USA

Segment.io Inc

Data-integrationer

100 California Street, Suite 700

San Francisco, CA 94111

USA

Genia ApS

Datalagring

Nordmarksvej 5,

2680 Solrød Strand

Danmark

Google Firebase

Datalagring

Mountain View, California

USA

4.1 Overførsler til lande udenfor EU/EØS

Brøndby IF overfører i nogle tilfælde dine personoplysninger til USA. Brøndby IF overfører kun personoplysninger til virksomheder i USA, som vi anvender som databehandlere i USA, er en del af Privacy Shield-certificeringsmekanismen. Du kan læse mere om Privacy Shield på https://www.privacyshield.gov.

4.2 Annoncering og markedsføring

I forbindelse med annoncering og markedsføring af vores produkter, så kan vi dele dine data med annonceringsnetværk og / eller sociale medier med det formål at vælge og vise relevante annoncer til dig via disse netværk / platforme.

Vi anvender f.eks. Facebooks 'Custom Audience' service. Med denne tjeneste kan vi vise dig personlige annoncer, når du besøger Facebooks sociale medieplatforme. Det virker ved at konvertere din e-mailadresse til et unikt nummer, som Facebook bruger til at matche til unikke numre, som Facebook genererer fra e-mailadresser til sine brugere. Du kan altid blokere Facebook i brugen af denne via din Facebook profil.

5. Dataintegritet og datasikkerhed

Brøndby IF bestræber sig på at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle ændringer i dine forhold (fx ændring af adresse eller betalingsoplysninger), således at vi kan sikre, at oplysningerne altid er korrekte og opdaterede.

Det er Brøndby IF’s politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

6. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende:

  1. Indsigt : Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, og en række yderligere oplysninger.
  2. Berigtigelse : Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  3. Sletning : I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  4. Begrænsning : Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  5. Indsigelse : Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  6. Dataportabilitet : Du har i visse tilfælde ret til at modtage en kopi af de personoplysninger som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  7. Tilbagetrækning af samtykke : Du har ret til at trække dit samtykke tilbage, hvis din behandling er baseret på samtykke.

Vi arbejder løbende på at give dig større kontrol over dine personoplysninger. Du kan til enhver tid kontrollere eller ændre profiloplysninger på profil.brondby.com.

Vi giver dig også valg vedrørende vores brug og offentliggørelse af dine personoplysninger til markedsføringsformål. Du kan til hver en tid gøre indsigelser gældende mod, at vi bruger dine personoplysninger til at sende dig markedsføring.

Hvis du ikke længere vil modtage marketingrelaterede e-mails fra os, kan du fravælge sådanne henvendelser ved at følge instruktionerne i vores e-mails. Du kan også sende en anmodning til [email protected] .

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på [email protected] . Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. I det omfang det er nødvendigt vil vi kontakte dig og bede dig om yderligere oplysninger, der er nødvendige for at kunne håndtere din anmodning korrekt.

Hvis du har lyst til at læse mere om dine rettigheder efter databeskyttelseslovgivningen kan du læse mere på datatilsynet.dk.

Klage over Brøndby IF’s behandling af dine personoplysninger kan ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
E-mail: [email protected]

7. Opdateringer

Brøndby IF evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis senere ændringerne i væsentligt omfang udvider vores rettigheder til at bruge de oplysninger, som vi allerede har indsamlet fra dig, vil vi give dig besked og give dig et valg om vores fremtidige brug af personoplysningerne. Herudover vil den seneste version af vores privatlivspolitik altid være tilgængelig på vores hjemmeside.