Fanscore

Fanscore er Brøndby IF’s pointsystem rettet mod alle klubbens fans som ser kampe på stadion. Via tildeling af point fokuseret på fremmøde til kampe, er det formålet at skabe et fair system til at belønne klubbens mest engagerede fans og samtidig medvirke til at øge tilskuertallet til Brøndby IF’s kampe – både på hjemmebane og udebane.

Med Fanscore kan fans blive point, når man er mødt op til kampe på stadion, uanset om det er hjemmebane eller udebane. Samtidig er det også muligt, at optjene ekstra point via købt af sæsonkort og/eller medlemskaber samt husker at videregive eller frigive sin plads på stadion, hvis man ikke selv kan komme.

På den måde kan vi i fællesskab øge tilskuertallet og fylde de tomme pladser på tribunen.

Fanscore rangerer altså klubbens fans på baggrund af engagement, og ranglisten kan blandt andet komme i spil i forbindelse med forkøbsret til eftertragtede kampe eller ved særlige lanceringer i Brøndby Shoppen, hvor der er produceret et begrænset oplag. Ranglisten kan også blive aktuel i andre sammenhænge, hvor der er et incitament til at belønne de mest engagerede fans.

Du kan på denne side læse mere om hvordan du optjener Fanscore til hjemme- eller udekampe eller via andre metoder. I bunden af siden har vi samlet svar på de oftest stillede spørgsmål ligesom du kan finde information om principperne for tildeling af forkøbsret på udebane.

Du kan se din aktuelle Fanscore på mit.brondby.com eller i Brøndby IF-appen.

Optjening af point til hjemmekampe

Du kan via handlingerne nedenfor optjene point til din Fanscore til hjemmekampe – du kan dog maksimalt optjene 10 point per kamp. Vær opmærksom på, at ved ethvert forsøg på snyd el. vil din Fanscore kunne blive nulstillet.

Indtjekning via 'Brøndby IF'-appen: 10 point

I 'Brøndby IF'-appen vil det være muligt at tjekke ind hvis du er på stadion fra 3 timer før kampstart og indtil kampen er slut.

Ved at registrere din tilstedeværelse til kampen, vil du automatisk få tildelt 10 point kort efter din indtjekning.

Det er kun tilladt at tjekke ind via én profil per enhed.

Hvis du er i tvivl om hvordan du tjekker ind via 'Brøndby IF'-appen, kan du læse mere her.

Scan din billet eller sæsonkort på stadion: 10 point

Når du støtter Brøndby IF på hjemmebane eller udebane, vil du optjene 10 point, når du scanner din billet eller dit sæsonkort i indgangen til stadion.

Du kan læse mere om hvem som modtager point for en scannet billet/sæsonkort i bunden af denne side.

Konverter dit sæsonkort til en scannet billet: 6 point

Hvis du som sæsonkortholder ikke kan komme til en hjemmekamp, kan du konvertere dit sæsonkort til en billet og dele med en medfan. Hvis billetten bliver scannet, optjener du 6 point som belønning for ikke at efterlade din plads ubenyttet til kampen.

Frigiv din sæsonkortplads til en kamp: 4 point

Hvis du som sæsonkortholder ikke kan komme til en hjemmekamp, kan du frigive din plads, så den kan købes af en medfan. Du optjener 4 point som belønning for ikke at efterlade din plads ubenyttet til kampen.

Har ikke en ubenyttet billet trukket via billetabonnement: 4 point

Hvis du ikke har en ubenyttet billet trukket via dit billetabonnement, kan du optjene 4 point som belønning for ikke at efterlade en ubenyttet plads til kampen.

Det kan ske ved, at du slet ikke har trukket en billet til kampen, eller at du har fået annulleret den billet, du havde trukket men alligevel ikke skulle bruge.