Jung: Vi tror altid på sejr

05.12.2019 11:00

På søndag kommer 3F Superligaens førerhold på besøg på Brøndby Stadion, hvor der er meget vigtige point på spil for de blågule, hvis kontakten med top tre skal holdes intakt. Anthony Jung forventer en svær kamp mod midtjyderne, der ikke lukker særligt mange mål ind, og derfor skal tyskeren og resten af Brøndby-mandskabet være skarpe for at få point.

- Det bliver den næste hårde kamp efter AGF og FCK. Vi møder nummer ét i Superligaen, og de er det hold, der har lukket færrest mål ind. Så det bliver svært at score mod dem, men jeg er sikker på, at vi vil få skabt nogle chancer, og gør vi det, så skal vi bare sørge for at få noget ud af dem. Vi får nok ikke mange chancer, så det er vigtigt, at vi er effektive og scorer på dem, vi får.

Brøndby IF har længe haft et godt tag på FC Midtjylland på hjemmebane med flere flotte sejre inden for de sidste par år. At FC Midtjylland nu ligger suverænt nummer ét i 3F Superligaen, ændrer ikke så meget for Anthony Jung - når kampen spilles på Brøndby Stadion, vil holdet altid tro på tre point.

- Det betyder ikke så meget, hvem vi møder – vi tror altid på sejr på Brøndby Stadion. At spille foran vores egne fans og på vores egen bane giver os altid et ekstra boost og tro på sejr. Vi er i gang med en god træningsuge og ser frem til kampen.

De blågule går ind til kampen med to udebanenederlag i træk, og specielt kampen mod FCK sidder stadig i erindringen hos Anthony Jung, der fortæller om de fokuspunkter, holdet har haft i ugen efter nederlaget og op til kampen mod FC Midtjylland.

- Vi har analyseret kampen mod FCK, og både spillere og trænere var enige om, at enkelte ting ikke var perfekte. Vi har selvfølgelig snakket om vores defensive organisation til slut i kampen, hvor vi indkasserede så sent, og vi har snakket om vores offensive kvalitet og omsætning af chancer, for jeg synes, at vi havde masser af muligheder for at tage alle tre point i Parken.

- Vi har arbejdet på begge dele, så det har været ugens emne, og det vil det være helt frem til kampstart. Vi har et par træningspas tilbage, og dem skal vi bruge så godt som muligt, så vi kan gå ind til kampen mod FC Midtjylland og sikre vigtige point.

Kampen fløjtes i gang på Brøndby Stadion søndag kl. 18:00, og hvis du ikke har købt billet endnu, kan du gøre det her.

Du kan se dagens program i Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge her, og hvis du vil i Familie Loungen, kan du se loungens program her.

Foto: Getty Images