Brøndby Junior

Er du eller dit barn glødende Brøndbyfan, og elsker I at komme på Brøndby Stadion? Så er Brøndby Junior helt sikkert noget for jer!

Brøndby Junior er for de mindste fans og for alle under 16 år. Hos Brøndby Junior kombinerer vi fodbold med spændende aktiviteter og fede konkurrence, så du har de bedste forudsætninger for at komme i stemning på kampdage.

Som Brøndby Junior medlem er kampdagsoplevelsen blot én af mange fordele – som medlem får du blandt andet muligheden for at holde fødselsdag i Familie Loungen, trække en gratis børnebillet, indløb med Superliga-spillerne inden kampstart eller forkøbsret til eksklusive events udenfor kampdage og meget mere.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen i Familie Loungen!

Har du spørgsmål til dit medlemskab, kan du kontakte os på [email protected] 

Fordele for Brøndby Junior medlemmer

For kun 299,- om året, får du som Brøndby Junior-medlem adgang til disse fordele:

Gratis børnebillet og rabat på voksenbillet

Som medlem af Brøndby Junior får du én gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen og eventuelle hjemmekampe i pokalturneringen.*

Som Brøndby Junior-medlem kan du trække billet i Familieafsnittet Ø6 på GSV tribunen, samt på hele Stavnskær Elektriktribunen. Samtidig får du rabat på voksenbilletter, så forældre kan komme nemt og billigt med børnene til fodbold på Brøndby Stadion. Ønsker du at have flere børn medlem af Brøndby Junior, skal de være på forskellige emails, for at udnytte rabatterne.

Vi gør opmærksom på, at det er ikke muligt at købe disse billetter på Brøndby Stadion på kampdage, ej heller i Brøndby Shoppen. Som Junior-medlem skal man købe sine print-selv-billetter online. 

Billetsalget kan du finde her: https://billet.brondby.com

Se hvor nemt du trækker din gratis billet her.

*Bemærk at der som udgangspunkt ikke vil være junior-billetter tilgængelige til kampe i Oddset Pokalen og til Europa kampe.
Til nogle kampe kan der være begræsning på antallet af Brøndby Junior billetter, hvorfor det til disse kampe vil være først til mølle.

Brøndby Junior Familieafsnit

Vi har samlet familie-afsnittet på GSV Nedre Blok 6, hvor vi vil forsøge at give familierne de bedste oplevelser. Der er blandt andet en madbod i stadiongangen, hvor der er mulighed for at købe en Junior-meal med nuggets, pomfritter og en Capri Sonne. Hele Junior-afsnittet er røgfrit. Ellers har man som Brøndby Junior-medlem mulighed for at trække billetter i områder som vist på nedenstående billede:

Fødselsdagsgave

Som medlem kan du afhente en fødselsdagsgave i Brøndby Shoppen, ved fremvisning af den tilsendte fødselsdagshilsen via mail.

Er du bosat vest for Storebælt, sender vi fødselsdagsgaven hjem til dig. Gaverne vil blive afsendt en gang om måneden, og du kan derfor, som medlem vest for Storebælt, forvente din gave i starten af førstkommende måned efter fødselsdagsmåneden.

Der vil løbende blive skiftet ud i udvalget af fødselsdagsgaver.

Som medlem af Brøndby Junior, har du også mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion inden en Superligakamp.

Events

Der vil løbende blive afholdt forskellige Junior events fordelt over hele året. Her kan vi eksempelvis nævne den store Brøndby Dag og den populære Juletræsfest, hvor medlemmerne får mulighed for at komme helt tæt på Brøndby-spillerne.

Du kan se billeder fra tidligere events hos Brøndby Junior her

Indløb med spillerne til kampe

Som medlem af Brøndby Junior har du også chancen for at deltage, når Brøndby-spillerne løber på banen til kamp på Brøndby Stadion. Her får man lov til at gå på banen sammen med spillerne, inden kampstart.

Du kan læse meget mere om indløb med spillerne til kampe her.

Fødselsdag på Brøndby Stadion

Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion i forbindelse med kampdage.

Fødselsdagsarrangementet vil foregå i Familie Loungens overdækket siddeområde, og i et reserveret område kun for jer.

I Familie Loungen er der plads til 1-2 fødselsdage ad gangen, dette afhænger af størrelserne på selskaberne.

Du kan læse meget mere om fødselsdag på Brøndby Stadion her.