Brøndby Junior

OBS: VI HAR I ØJEBLIKKET LUKKET FOR TILMELDINGER. VI FORVENTER AT ÅBNE OP IGEN TIL 24/25-SÆSONEN MANDAG 27. MAJ 2024.

Er du eller dit barn glødende Brøndbyfan, og elsker I at komme på Brøndby Stadion? Så er Brøndby Junior helt sikkert noget for jer!

Brøndby Junior er for de mindste fans og for alle under 16 år. Hos Brøndby Junior kombinerer vi fodbold med sjov og leg, så du har de bedste forudsætninger for at komme i stemning på kampdage.

I vores Familie Lounge starter de mange spændende aktiviteter og underholdning to timer før kickoff og fortsætter helt frem til kampstart.

Som Brøndby Junior medlem er kampdagsoplevelsen blot én af mange fordele – som medlem får du blandt andet muligheden for indløbe med Superliga-spillerne inden kampstart, muligheden for at holde fødselsdag i Familie Loungen, forkøbsret til diverse events udenfor kampdage og meget mere.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen i Familie Loungen!

Har du spørgsmål til dit medlemskab, kan du kontakte os på [email protected]

Fordele for Brøndby Junior medlemmer

For kun 299,- om året, får du som Brøndby Junior-medlem adgang til disse fordele:

Gratis børnebillet og rabat på voksenbillet

Som medlem af Brøndby Junior får du én gratis billet til alle hjemmekampe i 3F Superligaen og eventuelle hjemmekampe i pokalturneringen.*

Du kan trække din gratis billet til Familieafsnittet eller ledige pladser på Nordtribunen. Samtidig får du rabat på voksenbilletter, så forældre kan komme nemt og billigt med børnene til fodbold på Brøndby Stadion.

Vi gør opmærksom på, at det er ikke muligt at købe disse billetter på Brøndby Stadion på kampdage, ej heller i Brøndby Shoppen. Som Junior-medlem skal man købe sine print-selv-billetter online.

Billetsalget kan du finde her: https://billet.brondby.com

Se hvor nemt du trækker din gratis billet her.

*Bemærk at der som udgangspunkt ikke vil være junior-billetter tilgængelige til kampe i DBU Pokalen og til Europa kampe.

Brøndby Junior Familieafsnit

Vi har samlet familie- og Junior-afsnittet på GSV Nedre Blok 6, hvor vi vil forsøge at give familierne de bedste oplevelser. Der er blandt andet placeret en madbod lige bag afsnittet, hvor der serveres mere børnevenlig mad. Man kan for eksempel købe en Junior-meal med nuggets, pomfritter og en Capri Sonne. Hele Junior-afsnittet er røgfrit.

Fødselsdagsgave

Som medlem kan du afhente en fødselsdagsgave i Brøndby Shoppen, ved fremvisning af den tilsendte fødselsdagshilsen via mail.

Er du bosat vest for Storebælt, sender vi fødselsdagsgaven hjem til dig. Gaverne vil blive afsendt en gang om måneden, og du kan derfor, som medlem vest for Storebælt, forvente din gave i starten af førstkommende måned efter fødselsdagsmåneden.

Der vil løbende blive skiftet ud i udvalget af fødselsdagsgaver.

Som medlem af Brøndby Junior, har du også mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion inden en Superligakamp.

Events

Der vil løbende blive afholdt forskellige Junior events fordelt over hele året. Her kan vi eksempelvis nævne den store Brøndby Dag og den populære Juletræsfest, hvor medlemmerne får mulighed for at komme helt tæt på Brøndby-spillerne.

Indløb med spillerne til kampe

Som medlem af Brøndby Junior har du også chancen for at deltage, når Brøndby-spillerne løber på banen til kamp på Brøndby Stadion. Her får man lov til at gå på banen sammen med spillerne, inden kampstart.

Du kan læse meget mere om indløb med spillerne til kampe her.

Fødselsdag på Brøndby Stadion

Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion i forbindelse med kampdage.

Fødselsdagsarrangementet vil foregå i Familie Loungens overdækket siddeområde, og i et reserveret område kun for jer.

I Familie Loungen er der plads til 1-2 fødselsdage ad gangen, dette afhænger af størrelserne på selskaberne.

Du kan læse meget mere om fødselsdag på Brøndby Stadion her.