7. NOVEMBER 2019 kl. 14:15
Mensah inden Esbjerg-kampen: Vi kan ikke bruge de tidligere kampe til noget

Esbjerg fB besøger Brøndby Stadion på søndag kl. 16:00, og de kommer til at møde et Brøndby-hold, der har vundet fire gange i streg i 3F Superligaen. Kevin Mensah og truppen er derfor fyldt med selvtillid inden opgøret.

- Det er et hold, vi skal slå. Specielt på hjemmebane. Nu tales der om revanche, fordi vi har tabt til dem de sidste fem gange, men det er en ny kamp, og de tidligere kampe mod dem, kan vi ikke bruge til så meget.

- Vi har tur i den. Vi spiller godt for tiden og er godt kørende, og det skal vi ud og vise på hjemmebane, siger Mensah, der i mandags mod Silkeborg løb på banen som anfører.

Det var en stolt forsvarspiller, der for bare halvandet år siden lå med en korsbåndsskade, som gik forrest på banen, men han vil heller ikke lægge for meget i bindet på armen - spillet og resultaterne er vigtigere for ham.

- Når man ligger på sofaen med et smadret knæ, så går man ikke og tænker over sådanne ting (at løbe på banen som anfører, red.). Det var en kæmpe ære, og jeg glæder mig til at skulle gøre det for første gang på hjemmebane og være med til at tage tre point, men så skal vi heller ikke malke den mere.

- Det handler om de tre point og ikke hvem, der er anfører.

Du kan se hele interviewet med Kevin Mensah på Brøndby Indefra.

Der er stort program i Familie Loungen inden kampen på søndag, der blandt andet får besøg af Kamil Wilczek. Du kan læse detaljerne her, og i Fanzonen er der legende-besøg, når Dan Eggen kigger forbi.

Har du ikke allerede billet til kampen, kan du købe den her.

Foto: Getty Images