6. NOVEMBER 2019 kl. 12:00
Faninfo: Stort program i Familie Loungen

Når vi på søndag får besøg af Esbjerg fB, åbner vi dørene til Familie Loungen allerede tre timer før kampstart. Vi har nemlig et ekstra stort program klar til børn i alle aldre, både i selve Familie Loungen og i familie-afsnittet, hvor der blandt andet kan spilles en masse FIFA, og så kommer vores polske topscorer Kamil Wilczek forbi.

Rookie League FIFA Klubmesterskab
Brøndby-klubmesterskabet i eSuperliga FIFA Rookie League løber af stablen i vores Familie Lounge.
De otte spillere, der har kvalificeret sig, deltager i klubmesterskabet, der spilles inden kampen mod Esbjerg fB. Vinderen af turneringen findes en halv time før Superliga-kickoff, og vedkommende har kvalificeret sig til Rookie League mesterskabet i Forum Horsens 7. december. Her kæmper 15 klubmestre om at blive årets bedste FIFA-Rookie og vise sig frem for eSuperliga klubberne.

Læs mere om Rookie League her.

King of the Hill-turnering for alle
Samtidig med Rookie League-klubmesterskabet vil der også være en konkurrence for alle tilskuere. King of the Hill-turneringen giver alle tilskuere muligheden for at konkurrere i FIFA. Her spilles der Volta, der er en hurtig og sjov måde at spille på. Du deltager ved at tage en plads i køen og udfordrer vinderen.
Reglerne er simple: Vinderen bliver, og taberen overlader sin plads til den næste i køen. Den med flest sejre i træk, vinder turneringen.

MM Vision stand – gratis musemåtter
Kom og mød MM Vision, Danmarks største computerproducent, og få en snak om alt fra eSport til valg af den rigtige gaming computer. Der vil være computere udstillet og en gratis Vision Gaming musemåtte til de 100 første, der kigger forbi.

Autografer med Kamil Wilczek
Fra kl. 14:20-14:50 besøger vores anfører og topscorer, Kamil Wilczek, Familie Loungen til autografer og billeder.

Besøg af Nanok
Vores maskot, Nanok, kigger forbi Familie Loungen kl. 15:00-15:15 til kram og highfives.

Quiz i første halvleg i familie-afsnittet
Deltag i kamp-quizzen på familie-afsnittet på Loxam nedre B6 under første halvleg og vind en hummel rygsæk med lækkerier fra blandt andet Brøndby Shoppen, Carlsberg Sport og Brøndby eSport partneren, HyperX. Præmien udleveres til vinderen i pausen.

Oversigt over programmet:

Kl. 13:00
 Familie Loungen åbner og der er fuld gang i FIFA klubmesterskaberne i Rookie League

Kl. 14:20-14:50
Kamil Wilczek kommer forbi og skriver autografer

Kl. 15:00-15:15
Besøg af Nanok

Kl. 15:30
Brøndby-klubmesterskaberne i FIFA Rookie League findes

Kl. 16:00-16:45
Quiz i løbet af første halvleg i familie afsnittet

Kl. 18:00-18:30
Kampen fløjtes af, men der er stadig åbent i Familie Loungen
 

Du kan se programmet for Fanzonen her.

Hvis du ikke har købt billet til hjemmekampen mod Esbjerg fB endnu, kan du gøre det her.