6. NOVEMBER 2019 kl. 12:00
Faninfo: Dan Eggen gæster Fanzonen

På søndag tager vi imod gæsterne fra Esbjerg fB i 3F Superligaen, og som altid har vi et tætpakket program klar til dig, der har i sinde at bruge et par ekstra timer i Brøndby inden kampen.

Stort besøg i Fanzonen
I Fanzonen får vi besøg af en af de helt store fra den succesrige 90´er-periode. Dan Eggen spillede for klubben fra 93-97 og udgjorde en solid del af centerforsvaret, hvor han blandt fik en ung Per Nielsen som makker. Dan Eggen var med til at vinde to danske mesterskaber samt en pokaltitel, men er nok mest kendt for sit sejrsmål på Anfield, da vi sendte Liverpool ud af UEFA-Cuppen. På søndag kommer Dan Eggen forbi Fanzonen, og her vil du have mulighed for at høre masser af røverhistorier fra gamle dage.

Der vil også være mulighed for at følge med i de øvrige Superliga-kampe på skærmene, ligesom der som altid vil være mulighed for at quizze med i dagens kahoot-quiz. Her vil der være ekstra fokus på Dan Eggen, og vinderen har mulighed for at vinde et signeret billede.

Som altid vil København Mad & Markeds food trucks holde klar fra åbningen. Der bydes på pulled pork og kyllingeburgere fra Food Squad, flæskestegssandwich fra Gastrogrillen, og Mamati, som serverer falafel og oksespyd.

Husk, at du som sæsonkortholder har rabat på drikkevarer den første time.

Program i Fanzonen

Kl. 13:00-14:00
Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- Sodavand 20,-

Kl. 13.00
Hobro IK - FC Nordsjælland på skærmene

Kl. 13:45
Quiz på skærmene: Test din paratviden i Kahoot-quizzen

Kl. 14:00
AGF - SønderjyskE på skærmene

Kl. 14:30
Portene til Stadion åbner

Kl. 14:55
Sportslig optakt i samarbejde med Betfair og 3point.dk: Dan Eggen kigger forbi

Kl. 16:00
Kampstart: Brøndby IF – Esbjerg FB

Kl. 16:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben

Kl. 17:50
Slutfløjt: Nedtakt i Fanzonen

Familie Loungen
Vi har et ekstra ordinært stort program i Familie Loungen, hvor Kamil Wilczek blandt andet kigger forbi. Se here programmet her.

Har du ikke købt billet til opgøret mod Esbjerg fB endnu, kan du gøre det her.

Kampen sparkes i gang kl. 16:00 og bliver sendt live på Canal 9, men du kan også følge med på Twitter, hvor vi liveopdaterer på BrondbyLive.

Foto: Getty Images