260.000 kr. indsamlet til Børnecancerfonden gennem FodboldtrøjeFredag

13.03.2024 12:54

I løbet af den sidste måned har vi sammen med vores hovedpartner, Danske Spil, som også er initiativtager til FodboldtrøjeFredag, sat fokus på og samlet ind til Børnecancerfondens årlige indsamling, som hvert år foregår første fredag i marts.

Sammen med jer har vi igen i år oplevet en helt unik støtte og villighed til at bakke op om så vigtig en sag som Børnecancerfondens vigtige arbejde, der gennem støtte, forskning og forebyggelse gør en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.

Det totale beløb, Brøndby IF sammen med jeres støtte har doneret til Børnecancerfonden løber op i:

260.859,40 kr. 

Sådan er pengene samlet ind
I løbet af februar har det været muligt at donere et valgfrit beløb til Brøndby IF's indsamling via MobilePay, mens man også har kunnet byde på de matchworn-spillertrøjer med det unikke FodboldtrøjeFredag-tryk på maven.

Mod OB og Vejle Boldklub havde Danske Spil dedikeret pladsen på maven af spillertrøjerne til det unikke FodboldtrøjeFredag-tryk for at rejse opmærksomhed på indsamlingen.

Spillertrøjerne med det unikke tryk blev efter kampen mod Vejle Boldklub sat på auktion, og her har man kunnet byde på spillertrøjerne og samtidig støtte vores indsamling til Børnecancerfonden.

Derudover har det også været muligt at købe FodboldtrøjeFredag-trykket på sin egen spillertrøje, hvor man ved at få trykket på enten maven eller ærmet har været med til at støtte indsamlingen.

Alle donationer til Brøndby IF's indsamling er gået ubeskåret til Børnecancerfonden.

Oplevelser som gør en lille forskel
Udover den økonomiske støtte har det for os i Brøndby IF også været vigtigt at give børnene og deres familier en oplevelse for livet.

Derfor inviterede vi i februar kræftramte børn ud til en dag på Vestegnen, hvor børnene fik sig en mindeværdig oplevelse ved at tilbringe tid og lave spændende aktiviteter med Kvistgaarden, Vallys og Mensah i Familie Lounge.

Derudover besøgte Ohi Omoijuanfo og Sean Klaiber en børnecancerafdeling i Hovedstadsområdet, hvor børnene fik skrevet autografer, lavet aktiviteter og taget billeder med de to spillere, som også havde gaver med til børnene og deres familier.

Administrerende direktør Ole Palmå sætter ord på donationen til Børnecancerfonden:

- Det gør mig utrolig stolt at se, hvordan fællesskabet endnu engang har mobiliseret sig og støttet op om så vigtig en sag som Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag. Sammen med vores hovedpartner, Danske Spil, har vi i år haft endnu mere fokus på FodboldtrøjeFredag, og derfor er vi utrolig glade for, at vi lige fra fans til spillere og medarbejdere har kunnet bruge vores platform og være med til at sætte fokus på og bidrage til Børnecancerfondens arbejde, fortæller direktøren og tilføjer:

- Store som små bidrag, så gør hver en krone en forskel.

Donationen til Børnecancerfonden går til støtte, forskning og forebyggelse, som gør en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.