Brøndby IF besøger kræftramte børn

26.02.2024 12:58

Du kan støtte Brøndby IF's indsamling til FodboldtrøjeFredag ved at donere et valgfrit beløb på MobilePay: 58 61 60.

Hvert år rammes cirka 200 børn af kræft, som må kæmpe sig gennem langvarig og intensiv behandling, og som sætter ar på børnene, familierne og pårørende.

Derfor støtter Brøndby endnu engang op om FodboldtrøjeFredag, som er Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag, som løber af stablen 1. marts, som er nu på fredag.

I den forbindelse besøgte Ohi Omoijuanfo og Sean Klaiber i sidste uge en børnecancerafdeling i Hovedstadsområdet.

Her fik børnene mulighed for at få skrevet autografer, lavet aktiviteter og taget billeder med de to spillere, som også havde gaver med til børnene og deres familier.

Du kan se et lille galleri fra besøget nederst i artiklen. 

Hvad er FodboldtrøjeFredag?
FodboldtrøjeFredag er Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag, som altid ligger den første fredag i marts, og som sætter fokus på børn med kræft.

Danske Spil er initiativtager til projektet og har udviklet FodboldtrøjeFredag til fordel for og sammen med Børnecancerfonden. Når du trækker i trøjen på FodboldtrøjeFredag er du med til at sætte fokus på og støtte kræftramte børn og deres familier gennem den måske sværeste tid i deres liv.

Alle donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden, som gennem støtte, forskning og forebyggelse gør en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.

Støt Brøndby IF's indsamling
Du kan støtte Brøndby IF's indsamling til FodboldtrøjeFredag ved at donere et valgfrit beløb på MobilePay: 58 61 60.

Du kan også få det unikke FodboldtrøjeFredag-specialtryk på din hjemmebanetrøje. Læs mere her.