Ny rekord i antal solgte sæsonkort og billetabonnementer

01.04.2024 05:00

Mandag eftermiddag tager vi hul på Mesterskabsspillet, når vi begræder græsset i Parken kl. 14:00 til Derbyet mod FC København.

Vi træder ind i Mesterskabsspillet med en flot placering, hvor vi er med vores andenplads er med helt fremme i topstriden med ét point op til FC Midtjylland og med FC København to point under os.

Interessen for en plads på Brøndby Stadion for at opleve de blågule i topstriden har betydet, at der op til Mesterskabsspillet er solgt 17.300 sæsonkort og billetabonnementer. Det er ny rekord i antal sæsonkort og billetabonnementer til vores blågule hjemmebane, hvor den hidtige rekord er fra foråret 2022.

Desuden er rekorden for salg af sæsonkort og billetabonnementer i denne sæson blevet ledsaget af en rekord i udnyttelsesprocenten af billetter og sæsonkortabonnementer. På nuværende tidspunkt inden slutspillet er udnyttelsesprocenten over 83%. For to sæsoner siden lå udnyttelsesprocenten på 67%.

I november tog vi en snak med marketingschef Thomas Skov Petersen om de forskellige tiltag, initiativer i Fanzonen, digitale løsninger, Fanscore og den generelle tilskuerudvikling, hvis effekt nu har betydet ny rekord i antal solgte sæsonkort og billetabonnementer samt rekordhøj udnyttelsesprocent op til det yderst spændende Mesterskabsspil.

Den længere artikel om tilskuerudviklingen kan du læse her.

Du kan stadig nå at sikre dig plads til alle vores hjemmekampe i Mesterskabsspillet ved at købe et slutsspilsabonnement til Brøndby Stadion. 

Find dit slutsspilsabonnement her

Næste hjemmekamp
Første kamp på Brøndby Stadion i Mesterskabsspillet spilles mandag 8. april, hvor vi møder Silkeborg IF, vi i sidste runde af Grundspillet slog med 4-1 på hjemmebanen efter et hattrick af Yuito Suzuki. 

Find billetter til hjemmekampen her

Salg af frigivede billetter går ubeskåret til Fanpuljen
Når sæsonkortholdere frigiver deres billet til et opgør på Brøndby Stadion, kommer den frigivede billet tilbage i salg, hvor en anden fan har mulighed for at købe pladsen.

Denne indtægt på frigivede billetter går ubeskåret til Fanpuljen, der udelukkende går til fanrelaterede projekter til gavn for den bredde skare af fans.

Læs mere om dette i denne artikel.