Antal solgte sæsonkort og billetabonnementer runder 18.000

16.04.2024 07:11

I starten af måneden kunne vi præsentere ny rekord i antal solgte sæsonkort og billetabonnementer, da vi rundede 17.300, som den hidtige rekord lød på fra foråret 2022.

Interessen og efterspørgslen for en plads på Brøndby Stadion til indeværende sæson er ikke faldet siden da, og her lidt over to uger efter kan vi så fortælle, at vi har rundet 18.000 solgte sæsonkort og billetabonnementer.

Marketingchef Thomas Skov Petersen glæder sig over denne milepæl.

- Det er en historisk milepæl for klubben at have solgt så mange billetabonnementer og sæsonkort til Brøndby Stadion. Det er glædeligt og vi er ovenud taknemmelige for den opbakning, vi oplever fra vores fans. Vi glæder også over effekten af det stærke arbejde med implementeringer af digitale løsninger samt optimering af pladserne på stadion, vi over en længere periode har lagt en masse kræfter i. 

- Vi er glade for denne milepæl, men arbejdet stopper ikke her. Vi vil fortsat arbejde på at optimere udnyttelsesprocenten, som er steget markant, men som vi vil have styrket endnu mere, så vi kan få den bedst mulige opbakning på Brøndby Stadion til gavn for alle, fortæller Thomas Skov Petersen.

Lige præcis udnyttelsesprocenten er steget markant i indeværende sæson, hvor den inden Mesterskabsspillet blev skudt i gang lå på over 83%. For to sæsoner siden lå udnyttelsesprocenten på 67%. 

I november tog vi en længere snak med marketingchef Thomas Skov Petersen om den positive tilskuerudvikling, hvor han fortalte om forskellige tiltag, initiativer i Fanzonen, digitale løsninger samt den generelle tilskuerudvikling, hvis effekt nu har resulteret denne milepæl i solgte sæsonkort og billetabonnementer.

Den længere artikel om den positive tilskuerudviklingen kan du læse her.

Få slutspilsabonnenter tilbage
Der resterer nu under 200 billetabonnementer til Brøndby IF's kampe i Mesterskabsspillet, så hvis du skal nå at sikre dig plads til alle vores hjemmekampe i Mesterskabsspillet, skal du skynde dig at købe et slutspilsabonnement til Brøndby Stadion. 

Find dit slutspilsabonnement her

Salg af frigivede billetter går ubeskåret til Fanpuljen
Når sæsonkortholdere frigiver deres billet til et opgør på Brøndby Stadion, kommer den frigivede billet tilbage i salg, hvor en anden fan har mulighed for at købe pladsen.

Denne indtægt på frigivede billetter går ubeskåret til Fanpuljen, der udelukkende går til fanrelaterede projekter til gavn for den bredde skare af fans.

Læs mere om dette i denne artikel.