Information om billetsalg til kampen mod FC Nordsjælland

03.07.2020 18:10

På torsdag er vi igen hjemme på Brøndby Stadion, og vi kan med glæde åbne for lidt flere fans, end vi har været vant til. Er du sæsonkortholder kan du sikre dig en plads allerede nu - læs mere lige her. Har man ansøgt om billet, kan man forvente svar mandag formiddag.

Alle billetter, som ikke købes af sæsonkortholdere, vil blive sat til salg tirsdag kl. 12.00. Det forventes, at der vil være ledige billetter til salg, men det kan ikke garanteres.

Billetpriserne i det åbne salg vil afspejle normale Superliga-priser og vil være i spændet 90-150 kr. (for sæsonkortholdere ligger den mellem 70-115 kr.)

Opdeling af Brøndby Stadion
Muligheden for at få tilladelse til op imod 8.000 tilskuere ind til kampen er opnået ved at dele Brøndby Stadion ind i sektioner. Sektionerne er blevet opdelt efter myndighedernes retningslinjer, og de vil være fysisk adskilte, hvorfor det ikke vil være muligt at bevæge sig mellem sektionerne.

Du kan se, hvordan Brøndby Stadion bliver delt op her. Du kan se billedet i fuld størrelse her.


Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge genåbner – for enkelte sektioner
Fanzonen genåbner til kampen mod FC Nordsjælland, men udelukkende for fans med billet til sektion FZ. Yderligere vil Ebbe Skodahl Fan Lounge også genåbne for personer med billet til sektion ES med et større udeområde, hvor der vil være et begrænset antal pladser til rådighed.

Både Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge vil være åben fra kl. 15.00 og indgangene lukker kl. 16.30. Såfremt man er forhindret i at være til stede senest kl. 16.30, bedes man købe billet til andre sektioner og dermed give plads til andre kan bruge faciliteterne.

Billetkøbere til sektion FZ og sektion ES vil få tilsendt særskilt information om bordreservering og praktiske forhold i fanområderne.

Forskellige ankomsttider og afgangstidspunkter
For at undgå for lange køer og ophobning af mennesker vil hver sektion have specifikke ankomsttidspunkter.
Fans med billet til sektion FZ og ES skal være igennem deres respektive indgang senest kl. 16.30, mens de resterende sektioner er åbne i tidsrummet 16:30-18:00. Udenfor de angivne tidspunkter vil det ikke være muligt at komme ind.
Yderligere vil sektion G og N blive bedt om at blive på deres pladser i op til 10 minutter fra kampens afslutning. Dette sker for at undgå ophobning af mennesker ved afgangen væk fra stadion.

Sydsiden og lounger er lukket
Sydsiden Nedre vil være lukket til søndagens kamp. Beslutningen er taget i samarbejde med de aktive fans, og du kan læse mere om det her.

Billetkøbere vil modtage informationer om retningslinjer for transport, adgangsveje, tilskuerfaciliteter og adfærdsregler på den e-mail, som angives i forbindelse med billetkøbet.