1. JULI 2020 kl. 14:25
Nye rammer for billetsalg til kampen mod FCN

Vi har nu afviklet to kampe med tilskuere på Brøndby Stadion, hvor det var tilladt at lukke henholdsvis 225 og knap 3000 tilskuere ind på stadion.

Begge kampe har været afviklet under ekstraordinære betingelser, hvor seneste kamp mod FC København var en særlig test fra myndighedernes side med henblik på at vurdere den sundhedsmæssige sikkerhed ved åbningen for mere end 500 tilskuere på stadion, når der holdes et afstandskrav på to meter.
 
Næste kamp mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion bliver med en udvidet kapacitet på 8000 tilskuere, da regeringen har ændret afstandskravet fra to meter til en meter mellem hver tilskuer på tribunerne.
 
På baggrund af de to foregående kampe med restriktioner har vi haft muligheden for at evaluere, hvordan billetsalget af de resterende kampe i indeværende sæson kan håndteres bedst muligt.
 
Forkøbsret til sæsonkortholdere med test af nyt princip
Så længe der er begrænset kapacitet på Brøndby Stadion, hvor vi ikke kan lukke alle de fans ind, der gerne vil se kampen, vil vi fortsat give forkøbsret til sæsonkortholdere.

Da der ligeledes er mindre tilladt kapacitet, end der er sæsonkortholdere til Brøndby Stadion, vil vi forsøge at indføre et fair princip for billetkøb, hvor alle sæsonkortholdere har samme muligheder og rettigheder. Således vil vi gå bort fra ’først til mølle’-princippet, der blev anvendt til Derbyet.

Vi tester derfor et nyt princip, hvor sæsonkortholdere tilmelder sig den kommende kamp, hvis de gerne vil se kampen. Enten alene eller som gruppe.  

Hvis der er flere tilmeldte til kampen, end der er kapacitet på stadion, vil udvælgelsen af dem, der kan købe billet, foregå efter et rotationsprincip. Her vil dem, der ikke har fået billet til seneste kamp(e) være i den pulje, der vælges først til kommende kamp. Er der fortsat flere tilmeldte i denne pulje, end der er kapacitet på stadion, vil udvælgelsen foregå efter lodtrækning.
 
Du kan læse mere om tilmeldings-princippet længere nede i artiklen.
 
Billetpriser
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at afviklingen af de seneste og kommende kampe under COVID-19 er behæftet med væsentlige udgifter til sektionering af stadion samt rengøring, ekstra personale og hygiejnemæssige foranstaltninger.

Dette sammenholdt med, at vi tidligere har tilbudt refusion til alle sæsonkortholdere for manglende kampe i indeværende sæson, betyder, at det er nødvendigt at opkræve et gebyr for billetterne til de kommende kampe.
Billetpriserne er dog justeret således, at en siddeplads koster nogenlunde det samme, som man reelt betaler for en enkelt kamp, hvis man har købt sæsonkort til alle kampe.
 
Eksempelvis koster et sæsonkort til Sydsiden Øvre 1.295 kr., og en billet til dette afsnit koster derfor 70 kr.

Familieafsnittet er tilbage
Til de resterende kampe åbner vi ligeledes for, at man som Brøndby Junior-medlem kan købe billetter til Familieafsnittet i blok 6, hvor en billet gælder til en fast og nummereret plads.  

Medlemmer af Brøndby Junior vil blive kontaktet direkte om mulighed for køb af billetter til kampen mod FC Nordsjælland.

Partnerbilletter
Partnere i klubben får særskilt besked i løbet af de kommende dage omkring eventuelle pladser til kampen.

Praktik i forhold til billetkøb
Hvis du vil sikre dig billet til hjemmekampen mod FC Nordsjælland den 9. juli, skal du følge disse trin:
 
Kampen vil være tilgængelig for sæsonkortholdere, og disse skal udfylde et tilmeldingsskema på linket nederst i artiklen. Skemaet skal være udfyldt søndag den 5. juli kl. 23:59. Det vil være muligt at ansøge om billetter i grupper à op til fire sæsonkortholdere, der ønsker at sidde sammen. Ønsker man dette, skal man kun udfylde ét tilmeldingsskema pr. gruppe, da man kan risikere, at ens ansøgning bliver ugyldig, hvis sæsonkortnummeret optræder på flere tilmeldinger.
 
Efter søndag kl. 23:59 vil tilmeldingerne rangeres i en prioriteret rækkefølge, hvor gruppens samlede antal sete kampe siden genåbningen vil afgøre placeringen. Har man derfor som gruppe set mange kampe siden genåbningen, vil man have mindre mulighed for at få billet i forhold til den gruppe, der ikke har set nogen kampe.
 
I løbet af mandag den 6. juli vil de, der er blevet udtrukket, få informationer om billetkøb på den mail, man har opgivet i tilmeldingsskemaet. Vær opmærksom på, at vinduet for billetkøb kan være meget kort.
 
For at kunne udfylde tilmeldingen skal du bruge følgende:
 
- Informationer på én kontaktperson for tilmeldingen (navn og e-mail). Denne kontaktperson vil få tilsendt informationer om billetkøbet.

- Ét gyldigt sæsonkortnummer for hver billet (ønsker du fire billetter, skal du altså bruge fire gyldige sæsonkortnumre).

Du finder tilmeldingsskemaet her.