Nu starter Brøndby Esport Klub igen

16.08.2022 08:00

Mandag d. 22. august starter en ny sæson for Brøndby Esport Klub, hvor man igen kan gå til undervisning i FIFA, Fortnite eller Counter Strike i Familie Lounge på Brøndby Stadion. Lige nu er der stadig ledige pladser på alle hold, ligesom der oprettes nye, i tilfælde af, at de eksisterende bliver fyldt.

Så skynd dig at tilmelde dig et hold. Du kan læse mere om holdene her.

’Leg med Brøndby Esport’

Som noget nyt tilbydes der i år et nyt hold - ’Leg med Brøndby Esport’. Holdet ligger torsdag kl. 16:00-18:00, hvor der vil være fri leg i Familie Loungen. Her kan man prøve de forskellige spil og tiltag, der er i loungen, uanset om man har lyst til at spille computer, Playstation, bordfodbold eller fodbold.

Der vil ikke være nogen krav til niveau, ligesom der heller ikke vil være struktureret undervisning. Der vil dog altid være en underviser fra Brøndby Esport til stede, som vil facilitere de forskellige muligheder der findes i loungen. 

Det koster kun 100 kr. om måneden at tilmelde sig dette hold (Holdet vil dog være gratis at tilmelde sig, hvis man er medlem af Brøndby Junior - Læs mere her). 

Læs mere om ’Leg med Brøndby Esport’, og hvordan du tilmelder dig et hold i Esport Klubben her: Brøndby Esport Klub