Brøndby eSport Klub

Brøndby eSport Klub er stedet, hvor du kan få klub-træning for alle esports-interesserede, der gerne vil være en del af fællesskabet i Brøndby og dyrke esport – uanset hvilket niveau, du er på.

I vores esport-klub er der oprettet hold inden for spillene CS:GO, FIFA og Fortnite. Holdene er opdelt på baggrund af spillernes alder, niveau og motivation. Der er selvfølgelig plads til både piger og drenge på holdene.

Alt undervisning vil foregå i esport-området i Familie Loungen på Brøndby Stadion. Foruden et fuldt teknisk setup med gaming-computere fra Vision Gaming og Playstation-konsoller er der også faciliteter som bordtennis, fodboldbane og bordfodbold, som flittigt bliver benyttet til fysiske og sociale breaks fra skærmen.

Et medlemskab i Brøndby eSport Klub koster 950 kr. per halvår, og giver adgang til 1 træning à 2 timer om ugen med kompetente og erfarne trænere til de forskellige hold. Der vil løbende blive oprettet nye hold, så snart de eksisterende bliver fyldt op.

Hvis du eller dit barn vil være en del af et fællesskab, hvor der - ud over esport - er stort fokus på det sociale og fysiske aspekt, så skriv en mail til ani@brondby.com for at høre, om det er muligt at komme på et hold.

FIFA

Er du til digital fodbold i Brøndby IF's rammer?

Så udbyder vi FIFA-træning for alle niveauer. Hvad enten dine intentioner er at blive bedre til at finte, lære at opbygge et bedre Ultimate Team eller bare vinde over dine venner, så er der et hold til dig.

Undervisningen vil have fokus på spilforståelse, viden om nuværende meta og patches samt træning af spillets forskellige delelementer. I er altid velkomne til at kontakte os, i forhold til hvilket hold der bedst passer jer.

Niveau mellem/øvet: Onsdag kl. 16:00 – 18:00

 

CS:GO

CS:GO for børn og voksne!

Er du klar til at have det sjovt med CS:GO og at tage aim, bevægelse, kommunikation og taktik til det næste niveau?

Counter-Strike hos os handler først og fremmest om holdelementerne i spillet. Der er ingen over holdet, og vi arbejder, foruden mechanics i spillet, hovedsageligt med kommunikation og samarbejde.

På nuværende tidspunkt har vi to ungdomshold, hvor vi på begge hold har som målsætning at deltage i ligaer, hvis dette er ønsket hos spillerne på holdene. Krav til rank er vejledende, og I er altid velkomne til at kontakte os, i forhold til hvilket hold der bedst passer jer.

Derudover har vi et oldboys-hold, hvor fokus hovedsageligt er på fællesskabet omkring esport og hygge.

Niveau begynder/mellem (op til Master Guardian 1): Onsdag kl. 16:00 – 18:00

Mellem/øvet (Master Guardian 1 og op): Tirsdag kl. 16:30 – 18:30

Oldboys CS:GO (voksen – ingen krav til rank): Onsdag 19:00 – 21:30

Fortnite

Fortnite-træningen har fokus på, at du sammen med dine holdkammerater har det sjovt med at bygge, skyde og danse, samtidig med at du forbedrer dine evner i spillet!

Vores Fortnite-hold har fokus på kendskab til mappet, hvordan man bygger optimalt i forskellige situationer, samt hvordan man kan arbejde med forskellige strategier i forskellige faser af spillet. Der vil være fokus på en blanding af solo- og holdbaserede spil, men primært vil samarbejde og teamelementer i spillet blive prioriteret højest.

I er altid velkomne til at kontakte os, i forhold til hvilket hold der bedst passer jer.

Niveau begynder/mellem: Mandag kl. 16:00 – 18:00

Niveau mellem/øvet: Mandag kl. 18:10 – 20:10

 

For yderligere info om Brøndby eSport Klub kontakt Head of esport, Jesper Larsen, på jl@brondby.com.