Faninfo til forårets første hjemmekamp

27.02.2020 14:38

På søndag triller bolden endelig på Brøndby Stadion igen. Det gør den, når vi tager imod Lyngby BK kl. 16:00. Inden opgøret bliver fløjtet i gang, udspiller der sig en masse aktiviteter på og omkring Brøndby Stadion, så der er god grund til at komme på stadion og byde foråret velkommen. Vi har her samlet et program for at give dig et overblik. 

Kommer du tidligt på stadion, så kan du opleve kvindeholdet i aktion, når de hjemme tager i mod svenske Eskilstuna på bane 12. Der er kampstart kl. 13:00.

Vind en Brøndby-trøje med Tiponi Street
Brøndby IF har for nylig indgået et nyt samarbejde med Tiponi Street – en socialøkonomisk virksomhed, der hjælper unge i udsatte boligområder gennem gadeidræt. Det fejrer vi med et fedt event søndag kl. 14:00

Her vil der være mulighed for at vinde en Brøndby-trøje, når Tiponi Street tager nogle af Danmarks bedste gadefodboldspillere med. Der vil være masser af fede tricks, finter og mulighed for at udfordre nogle af de bedste i Danmark. Eventet foregår ved Brøndby Stadion nær indgangen til Familieloungen.

I Familie Loungen er der også fuld fart på programmet. Her vil den årlige fastalavnsfest blandt andet blive afviklet, der vil være pannabane, autografskrivning med Kasper Fisker og meget mere. Det fulde overblik får du lige her. 

Til dagens opgør kan du i Fanzonen blandt andet møde Thomas Kahlenberg, når han gæster BrøndbyLyd. Der vil som altid være spillerquizzer, musik og meget andet. Programmet for Fanzonen ligger klar her

Som altid er der rabat på drikkevarer til sæsonkortholdere, den første time. I Fanzonen finder du også Foodtrucks fra Københavns mad og marked. Her vil der være mulighed for sprød falafel i stenovnsbagt brød fra Mamati, Flæskestegssandwich fra Det Griser eller hjemmelavede burgers fra Food Squad. 

Ebbe Skovdahl Fan Lounge åbner som altid tre timer før kampstart. Her vil der også være mulighed for at nyde lidt livemusik, når Niel Brophy kigger forbi. Som altid vil der kunne købes en lækker flæskestegssandwich eller en pølse fra grillen.

 

Program for dagen

Kl. 13:00
 Brøndby IF - Eskilstuna, bane 12
 Fanzonen åbner

Kl. 14:00
Streetfodbold nær Familieloungen
Fastelavnsfest i Familieloungen 

Kl. 14:15
Thomas Kahlenberg gæster BrøndbyLyd i Fanzonen

Kl. 14:40
Kasper Fisker og Louise Winther skriver autografer i Familie Loungen

Kl. 16:00
Kampstart Brøndby IF - Lyngby BK

Kl. 18:00
Kampen slutter og Fanzonen åbner igen

 

Foto: Getty Images