Program for Fanzonen til forårets første hjemmekamp

25.02.2020 14:35

På søndag er det endelig blevet tid til at åbne op for Fanzonen igen. Det markerer vi med et stort program, hvor Thomas Kahlenberg blandt andet gæster Fanzonen.

Når Fanzonen åbner kl.13.00 vil der være livemusik, når Niel Brophy kommer forbi og spiller rock- og popklassikere.

Til dagens kamp markerer vi, at vores samarbejdspartner BrøndbyLyd har rundet en million afspilninger. Dette markeres med en særudsendelse, hvor dagens gæst er Thomas Kahlenberg. Her vil der blandt andet være en snak om talentudvikling. Der vil være fokus på den nuværende situation i klubben, men samtidig også snakke om dengang ”Tommy” selv slog igennem.

I kampdags Kahootquizzen, vil der også være fokus på Thomas Kahlenberg og dagens to hold.

Som altid er der rabat til sæsonkortholdere den første time, således at en Fadøl kan fåes til 35,- og en sodavand til 20,-. Fra åbningen vil der være Foodtrucks fra Københavns mad og marked klar, her kan du blandt andet få - sprød falafel i stenovnsbagt brød fra Mamati, Flæskestegssandwich fra Det Griser eller hjemmelavede burgers fra Food Squad.

Bemærk at der fra klokken 11.00 afholdes generalforsamling i Fanafdelingen. Fanzonen vil indtil kl.13.00 kun være åbent for medlemmer af Fanafdelingen. Du kan læse mere på Fanafdelingens hjemmeside.

Ebbe Skovdahl Fan Lounge

Fan Loungen åbner som altid 3 timer før kampstart. Her vil der også være mulighed for at nyde lidt livemusik, når Niel Brophy kigger forbi. Som altid vil der kunne købes en lækker flæskestegssandwich eller en pølse fra grillen.

 

Program for dagen

Kl. 13:00 Fanzonen åbner Kl. 13:00 Livemusik fra Scenen: Niel Brophy spiller

Kl. 14:00 Quiz på skærmene. Test din paratviden om Brøndby IF – Lyngby BK i Kahoot-quizzen

Kl. 14:15 Særudgave af BrøndbyLyd: Dagens gæst Thomas Kahlenberg

Kl. 16:00 Kampstart: Brøndby IF – Lyngby BK

Kl. 16:45 Pause i kampen: Fanzonen er åben

Kl. 17:50 ca. Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt

 

Foto: Getty Images