14. DECEMBER 2019 kl. 11:47
Schwäbe: Vil give fansene noget tilbage
Sidste opgave i efteråret bliver Hobro IK, der i morgen gæster Brøndby Stadion til årtiets sidste kamp. De forrige tre kampe har budt på ærgerlige nederlag, og målmand Marvin Schwäbe er fast besluttet på at slutte efterårssæsonen af med en sejr.

- Det er vigtigt, at vi slutter af med en sejr. Det har vi virkelig brug for, så vi kan gå på pause med et smil på læben. Vi vil gerne give fansene noget tilbage, for det er den sidste hjemmekamp og de har givet os en fantastisk støtte efteråret igennem.

- Stemningen i omklædningsrummet er selvfølgelig ikke perfekt, fordi vi har tabt de sidste tre kampe. Det giver stadig lidt, når vi ved, at vi spillede fint, men pointene mangler, og det er vi selvfølgelig skuffede over. Så mod Hobro vil vi give alt, hvad vi har, for så vi kan få den sejr og de tre point.

Der er nemlig flere positive ting, de blågule kan tage med fra de kampe trods nederlagene. Specielt mod FC København og FC Midtjylland, hvor spillet sagtens kunne have givet point, og hvor Marvin Schwäbe leverede flere flotte redninger og aktioner.

- Hvis jeg spiller skidt, men vi vinder, så har jeg det helt fint med det. Jeg vil selvfølgelig tænke over min præstation efter kampen. Hvis vi taber, så er det altid skidt, men hvis du som målmand har nogle gode redninger, der kan hjælpe holdet, så går du helt sikkert fra banen med lidt selvtillid, og det kan jeg tage med mig ind til kampen mod Hobro - der vil jeg igen gøre alt for at hjælpe holdet.

Hvis du tror, at Marvin Schwäbe holder nullet mod Hobro IK, så får du i skrivende stund odds 2.1 hos Betfair.

I sidste uge blev der rokeret i bagkæden, da Anthony Jung fik plads i midterforsvaret. Nu er Anthony Jung ude, og derfor skal der igen en ny konstellation til. Det tager Marvin Schwäbe med oprejst pande.

- Med Tony i karantæne vil vi igen have en ny konstellation i forsvaret, men det giver bare muligheden for, at de andre kan vise, at de gerne vil spille. Det er cheftrænerens opgave at finde den bedste løsning i forsvaret. Der vil selvfølgelig være lidt med kommunikationen, når vi skifter rundt i forsvaret, men de kender alle sammen deres rolle og opgave, så jeg er fortrøstningsfuld.

- Vi ved, at Hobro IK er fysisk stærke. Vi vandt 2-0 derovre, og vi vil gøre alt for også at vinde på hjemmebane.

Hvis du ikke har købt billet endnu, kan du gøre det her.

Du kan se programmet for Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge her, og hvis du vil i Familie Loungen, kan du se programmet her.

Foto: Getty Images