Faninfo til årtiets sidste hjemmekamp

11.12.2019 10:41

Inden årtiets sidste Brøndby-kamp, det er på hjemmebane mod Hobro IK, bliver fløjtet i gang kl. 16:00, er der skruet op for julehyggen i Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge. Her rundes året af med en stor en julefrokost, hvor der bliver dækket op med et lækkert julebord og masser af underholdning.

Hvis du ikke har sikret dig plads til julefrokosten, men har lyst til at tilbringe dagen med lækker julemad sammen med venner eller familie, så er der stadig få pladser tilbage i Fanzonen, som sælges indtil fredag kl.12:00, eller så længe lager haves. Prisen er 175 kr. og giver mad, samt én øl eller vand og en garanteret plads i Fanzonen eller Ebbe Skovdahl Fan Lounge, alt efter hvor du køber billet til. Maden serveres kl.13:30 begge steder og bemærk, at adgang til julefrokosten kræver billet til kampen. Læs mere og køb din billet til julefrokosten her.

Hvis du ikke får mad fra julefrokosten, er der stadig mulighed for at købe fra en af Københavns Mad & Markeds food trucks, der blandt andet serverer flæskestegssandwich fra Det Griser og lækre indiske retter fra Spicy india. I anledning af julen er der også mulighed for at varme sig med et lækkert glas glögg, og I Ebbe Skovdahl Fan Lounge er der som altid mulighed for at købe en flæskestegssandwich eller en pølse.

Brøndby IF og Hobro IK er dagens fokus i Kahoot-quizzen, hvor der er mulighed for at vinde nye fede præmier fra Brøndby Shoppen.

Program i Fanzonen

Kl. 13:00-14:00
Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- Sodavand 20,-

Kl.13:00
Ankomst til julefrokosten

Kl. 13:30
Maden serveres til julefrokosten

Kl. 14:45
Quiz på skærmene – Test din viden om Brøndby IF - Hobro IK i Kahoot quizzen

Kl. 14:55
Startopstillingen præsenteres i samarbejde med Betfair

Kl. 16:00
Kampstart: Brøndby IF - Hobro IK

Kl. 16:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben

Kl. 17:50
Slutfløjt: Nedtakt i Fanzonen

Hvis du skal på Brøndby Stadion til årtiets sidste hjemmekamp, kan du købe billet her.

Du kan se programmet for Familie Loungen her.