6. DECEMBER 2019 kl. 10:35
Frendrup: Vi skal være klar og skarpe

I sidste uge spillede Morten Frendrup sit andet Derby, da de blågule måtte tage fra Telia Parken med et spinkelt nederlag på 2-1. På søndag gæster førerholdet, FC Midtjylland, Brøndby Stadion, hvor Morten Frendrup og resten af Brøndby-mandskabet skal jagte vigtige point for at hænge på i toppen af tabellen. Den unge midtbaneslider lægger hele tiden på sit spil og nyder godt af lidt erfaring.

- Jeg tager noget erfaring med fra kampen mod FC København. Det var en stor kamp at spille, og der var smæk på tribunerne. Spillet mod bolden synes jeg var godt, så det skal jeg også bare tage med ind til kampen mod FC Midtjylland.

- Der er mere tænding på, det er meget mere intenst. Jeg kan huske i pausen, at jeg var helt forpustet, for der er tempo på hele tiden, og man skal hele tiden være klar. Man lærer hurtigt ikke at blive påvirket af det, der foregår omkring banen. Der er nogle gange, hvor kampen bliver stoppet på grund af forskellige ting, så man lærer hurtigt bare at fokusere på fodbolden og kampen.

Som den unge på midtbanen er der stadig meget at lære for Morten Frendrup. Men heldigvis for Masterclass-talentet er der masser af rutine at hente hos holdkammeraterne.

- Det betyder utroligt meget at have nogle erfarne spillere inde på midten, som jeg kan læne mig op ad, for hvis jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre, så kan jeg lige snakke med dem, og så hjælper de mig. Det betyder meget, at de er der og støtter mig. De har jo en del rutine, specielt Dominik Kaiser.

- Vi havde meget fokus på at spille med meget selvtillid, og når min holdkammerater er rolige på bolden, så hjælper det også mig med at være rolig på bolden. Det samme skal vi gøre mod FC Midtjylland.

Hvis du tror, at de blågule vinder kampen 2-1, så får du i skrivende stund odds 10.0 hos Betfair.

Morten Frendrup ser frem mod en svær kamp på søndag mod midtjyderne, som blot har lukket ni mål ind i denne sæson. Drengene fra Vestegnen er det mest scorende hold i ligaen, men med den defensiv, udeholdet kan præstere, så gælder det om at gribe chancen foran mål, når den byder sig.

- De har ikke lukket så mange mål. Vi har selvfølgelig været gode til at lave mål, men de er stærke defensivt og gode på dødbolde, så der skal vi i hvert fald være klar og skarpe. Men vi tager den kamp, ligesom vi tager alle andre kampe og forbereder os på samme måde, fordi det er sådan, vi gør.

Der er kampstart på Brøndby Stadion kl. 18:00, og du kan købe din billet her, hvis du ikke allerede har en.

Du kan se dagens program i Fanzonen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge her, og programmet i Familie Loungen her.

Foto: Getty Images