4. SEPTEMBER 2019 kl. 14:20
Brøndby eSport åbner ny esport-medlemsklub
Brøndby IF åbner snart Brøndby eSport Klub, som er for alle esportsinteresserede, der gerne vil være en del af et nyt fællesskab med fokus på at dyrke esport og gaming – uanset hvilket niveau man er på.
 
Jesper Larsen, Head of eSport Brøndby, fortæller her lidt mere om tankerne bag det nye klub-tiltag.
 
- Brøndby eSport Klub er det nyeste tiltag inden for esport i Brøndby-regi. I de sidste to år har vi haft fuld fokus på pro-scenen inden for FIFA, og fornylig har vi, i forlængelse af det, lanceret vores kommende FIFA Masterclass, hvor fokus er på talentudvikling. Esports medlemsklubben vil fungere som et bredt fundament til de eksisterende tiltag, hvor der vil være fokus på og plads til bredden. Det er en medlemsklub, der skal omfavne og dyrke det brede fællesskab.
 
I den nye esport-klub vil der blive oprettet hold inden for forskellige esport-spil såsom CS:GO, FIFA, LOL og Fortnite, alt efter interessen. Holdene bliver opdelt på baggrund af spillernes alder, niveau og motivation. Selve klubben vil have hjemmebane i Familie Loungen på Brøndby Stadion.
 
Du kan læse mere om klubben, de forskellige hold og hvordan man bliver medlem her.