Brøndby eSport Klub
Brøndby eSport Klub

Brøndby eSport Klub er stedet, hvor du kan få klub-træning for alle esports-interesserede, der gerne vil være en del af fællesskabet i Brøndby og dyrke esport – uanset hvilket niveau man er på.

I vores esport-klub er der oprettet hold inden for forskellige spil såsom CS:GO, FIFA og Fortnite. Holdene er opdelt på baggrund af spillernes alder, niveau og motivation. Der er selvfølgelig plads til både piger og drenge på holdene.

Alt undervisning vil foregå i esport-området i Familie Loungen på Brøndby Stadion. Foruden et fuldt teknisk setup med gaming-computere fra Vision Gaming og Playstation-konsoller er der også faciliteter som bordtennis, fodboldbane og bordfodbold, som vil blive inddraget som et fysisk afbræk fra skærmundervisningen.

Et medlemskab i Brøndby eSport Klub koster 950 kr. per halvår, og giver adgang til 1 træning à 2 timer om ugen med kompetente og erfarne trænere til de forskellige hold. Der vil løbende blive oprettet nye hold, så snart de eksisterende bliver fyldt op.

Hvis du eller dit barn vil være en del af et fællesskab, hvor der - ud over esport - er stort fokus på det sociale, mentale og fysiske aspekt, så klik nedenfor, for at udfylde et kort spørgeskema omkring dig selv, og hvilket hold der har interesse for dig i den kommende Brøndby eSport Klub.

Spørgeskemaet tager 1-2 min at udfylde.

https://brondby.typeform.com/to/HFSfLd


Her kan du læse om de forskellige spil, der oprettes hold i.

FIFA
Er du til digital fodbold i Brøndby IF's rammer, så udbyder vi FIFA-træning til alle niveauer. Hvad enten dine intentioner er at blive bedre til at finte, lære at opbygge et bedre Ultimate Team eller bare vinde over dine venner, så er der et hold til dig. Undervisningen vil have fokus på spilforståelse, viden om nuværende meta og patches, samt træning af spillets forskellige delelementer. 

FIFA 1 (begynder) træner fra 16:00 - 18:00                                                                                                                                    Træner: Daniel "Dingo" Kristensen 

FIFA 2 (øvet) træner torsdag fra 18:15 - 20:15                                                                                                                            Træner: Daniel Schweitz

Email: [email protected]

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
Er du klar til at have det sjovt med CS:GO og til at tage aim, bevægelse, kommunikation og taktik til det næste niveau?

På vores begynderhold vil der være fokus på en legende og introducerende tilgang til spillet. Når de basale, mekaniske færdigheder som bevægelse og aim er på plads, har vi let øvede hold, hvor fokus vil være på kommunikation, spilforståelse og taktik. På de mere seriøse hold vil der være endnu mere fokus på de kompetitive elementer af spillet, såsom indøvede taktikker, granater og executes. Vores CS:GO hold er inddelt efter både alder og niveau så du vil komme til at spille med andre som passer til dit spil.

CS:GO 1 træner tirsdag fra kl. 16 – 18

Træner for holdet: Jack Henriksen

Email: [email protected] 

CS:GO 2 træner tirsdag fra kl. 18.15 – 20.15

Træner for holdet: Manas Katyal

Email: [email protected]

Fortnite
Fortnite træningen sætter fokus på, at du sammen med dine holdkammerater har det sjovt med at bygge, skyde og danse!

Vores Fortnite-hold vil have fokus på kendskab til mappet, hvordan man bygger optimalt, og hvordan man kan arbejde med forskellige strategier og zoner i forskellige faser af spillet. Der vil være fokus på en blanding af solo- og holdbaserede spil, men primært vil samarbejde og teamelementer i spillet blive prioriteret højest. Visionen er, at der skal være flere hold med forskellige ambitioner og niveau. Dermed vil der både være tilbud til dem, der gerne bare vil have det sjovt med deres venner, og dem, der har lyst til at spille på et mere konkurrerende plan.

Fortnite træning mandag kl. 16 – 18 

Træner Lasse Rocatis

Email: [email protected]

For yderligeree info om Brøndby eSport Klub, kontakt Head of esport, Jesper Larsen, på [email protected].