10. JULI 2019 kl. 09:20
Ole Palmå: Vi skal gøre det endnu bedre

For to år siden tiltrådte Ole Palmå som direktør for den kommercielle del af Brøndby IF og som en del af direktionen. I dag blev det meddelt til fondsbørsen, at den titel nu bliver skiftet ud med titlen som administrerende direktør. Ole Palmå fortæller her selv om den nye rolle.
 
- Jeg er beæret over, at bestyrelsen har betroet mig rollen som administrerende direktør for Brøndby IF. Det er ikke nogen hemmelighed, at klubben står mit hjerte meget nær, og jeg er derfor både begejstret og topmotiveret for at fortsætte arbejdet med at skabe Nordens stærkeste fodboldfællesskab.
 
- Vi er kommet langt siden introduktionen af Strategi 6.4, hvor vi har skabt et unikt og underholdende fodboldprodukt, forbedret rammerne for landets bedste fans med Skandinaviens absolut bedste fanzone, og styrket vores partnernetværk betragteligt. Vi er dog langt fra i mål med at realisere klubbens store potentiale sportsligt såvel som kommercielt. Vi skal gøre det endnu bedre, og jeg ser frem til at vi sammen kan tage Brøndby IF til nye højder med fællesskabet i kernen.
 
- Jeg glæder mig til at etablere et stærkt samarbejde med Carsten V. Jensen i direktionen, som jeg tidligere har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med. Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke Jesper Jørgensen for et tæt og godt samarbejde over de sidste 2 år.
 
Læs mere om ændringerne i direktionen her, og her sætter bestyrelsesformand Jan Bech Andersen ord på blandt andet Ole Palmå’s nye rolle.