4. APRIL 2019 kl. 07:25
Arajuuri: Vil gøre alt for at komme med igen

I aften spiller vi semifinalen i Sydbank Pokalen på Brøndby Stadion. AaB står på den anden side af midterlinjen, når opgøret fløjtes i gang, og de kommer til at stå over for et topmotiveret Brøndby-hold, der sætter alt ind på at spille sig i pokalfinalen for tredje år i træk.

- Det er en rigtig vigtig kamp for os. Vi vil i finalen igen, for vi har været gode nok til at være i pokalfinalen de sidste to år, og det har været store oplevelser. Det er formentlig den største enkeltstående kamp i dansk fodbold, så det er rigtig vigtigt for os, siger Paulus Arajuuri, og den finske kriger vil bruge blandt andet sidste års finale som brændstof til aftenens kamp.

- Når man har oplevet en finale og ved, hvor fantastisk en oplevelse det er, vil man gøre alt for at komme med igen, men pokalkampe er altid svære. Ingen skal dog være i tvivl om, at motivationen for at komme i endnu en finale er helt i top.

En fodboldkamp er for nogen bare en fodboldkamp, men for Paulus Arajuuri er der forskel på, om man går ud til en kamp i Superligaen eller i pokalturneringen.

- Det er anderledes at spille pokalkampe, for der er ikke mulighed for at rette op på noget i en efterfølgende kamp. De sidste to år har vi været rigtig gode til at håndtere presset omkring pokalkampe, og det skal vi blive ved med i aften. Vi er rigtig glade for, at kampen spilles hjemme på Brøndby Stadion, hvor vi kan bruge energien fra fansene til at give endnu mere af os selv.

Hvis du tror på, at Arajuuri og co. spiller sig i pokalfinalen med en sejr på 1-0, kan du i skrivende stund få odds 8.0 hos Betfair.

Dit sæsonkort gælder selvfølgelig til kampen, men har du brug for at købe billet, kan du sikre dig en her.

Der er som altid åbent i Fanzonen, Familie Loungen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge. Læs mere om programmet her.

Foto: Getty Images