Kabongo: Ser frem til Derby

03.11.2018 08:45

På søndag kl. 12:30 danner Brøndby Stadion rammen om sæsonens første Derby på Vestegnen. Hjemmeholdet har vundet de seneste to opgør mod FCK på hjemmebane, og søndagens opgør kan give Derby-debut til Joel Kabongo, der indtil videre har fået 11 Superliga-kampe i den gule trøje. 

Og den unge forsvarsspiller fra Albertslund ser frem til Derbyet.

- Et Derby er altid noget specielt, og når de kommer på besøg her på vores hjemmebane, har vi det med at gøre det rigtig svært for dem.  Der er flere og flere kampe, hvor vi spiller for et udsolgt stadion, men til Derby får den lige lidt ekstra lyd. Så det er bestemt noget, jeg ser frem til, fortæller Kabongo, der har oplevet mange Derbyer på tribunen samt et enkelt som spiller. 

- Jeg sad på bænken til det første opgør i Parken, og man kan virkelig mærke, at der er noget ekstra på spil. Der er smæk på fra fansene, og det, synes vi alle sammen, er helt vildt fedt.

 - Jeg regner med at forberede mig på samme måde som sædvanligt. Måske skal man lige tænke nogle mulige situationer igennem, som kan ske i løbet af kampen. Men selvom det er en stor kamp, og der er mere fart på, tror jeg, det er vigtigt at tage det som en normal kamp og bare fokusere på sine opgaver.

Der er stort set udsolgt til søndagens kamp, men du kan stadig nå at sikre dig en plads, hvis du er hurtig. Du finder billetter til kampen her.

Der er som altid gang i Fanzonen inden kampen, og du finder programmet her, ligesom der også er åbent i Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Loungen søndag morgen. Slutteligt er der også nyttig trafikinformation her.

Foto: Getty Images