Trafikinformation forud for søndagens Derby

01.11.2018 11:30

På søndag gælder det sæsonens første Derby på Vestegnen, når FC København gæster et propfyldt Brøndby Stadion. Stort set alle løse billetter er blevet solgt, og hvis de rekordmange sæsonkortholdere også udnytter deres billet, er der garanteret god stemning og kolossal opbakning til Brøndby-spillerne.

Netop på grund af de mange mennesker er der også nogle praktiske informationer angående trafikken omkring kampen.

Til Derbyet vil der i den nordlige del af Brøndby Stadion være lukket for indgang til parkeringspladserne P2, P3 og P4. De røde streger på grafikken nedenfor viser, hvor afspærringen er sat op. Ønsker man at tilgå parkeringspladserne P2, P3 eller P4, skal man derfor køre ind fra syd nær Brøndby Hallen. Det er muligt at tilgå P1 på sædvanligvis.

Vær opmærksom på, at udeholdets fans går march fra Brøndbyøster Station. De går ad Højstens Boulevard til Park Allé, før de når Brøndbyvester Boulevard og Brøndby Stadion. Det forventes, at udeholdets fans går march i tidsrummet fra kl. 10:30 til 11:30. Følg vores SLO på Twitter for liveopdateringer på kampdagen.

Toginformation
Weekenden byder derudover på sporarbejde på flere toglinjer, og det betyder, at man skal tage togbusser, hvis man havde planlagt at tage til Brøndby Strand St. Du kan læse mere om sporarbejdet her.

Fanzonen
Der vil som altid være åbent i Fanzonen inden kampen. Du kan finde programmet her.