7. AUGUST 2018 kl. 11:40
Erceg inden torsdagens kamp: Vigtigt at få scoret

Brøndby IF træder ind i Europa League-kvalifikationen på torsdag, når FK Spartak Subotica er modstanderen i tredje runde. Første kamp spilles i Beograd, mens returopgøret bliver hjemme i Brøndby torsdag den 16. august. Og for at have det bedste udgangspunkt til dén kamp, håber Ante Erceg at få i hvert fald ét vigtigt udebanemål i Serbien. 

- Det er den første kamp, og det er altid vigtigt at få scoret – især når det er på udebane. Det er altid et godt udgangspunkt at have i hvert fald ét udebanemål, når vi ugen efter skal spille den afgørende kamp på hjemmebane, hvor vi er rigtig stærke, fortæller angriberen, der indtil videre står noteret for to mål i Brøndby-trøjen.

Ante Erceg startede selv på bænken i søndagens sejr over FC Nordsjælland, og han mener, at bredden i truppen er vigtig, når der skal spilles mange, vigtige kampe på kort tid.

- Vi har en bred trup med rigtig mange gode spillere, så det giver trænerne mulighed for at spare nogle og sørge for, at alle friske. Vi så det i søndags, hvor der var nye spillere i startopstillingen, og der spillede vi en rigtig god kamp. Så det er godt for os. 

På søndag venter endnu en vigtig kamp, når sæsonens første Derby løber af stablen i Telia Parken. Men lige nu er blikket kun rettet mod Serbien for Ante Erceg og holdkammeraterne.

- Fokus er udelukkende på torsdagens kamp, og først når den er fløjtet af, kan vi begynde at se frem mod Derbyet. Vi har brug for et godt resultat mod Subotica, så selvom kampen mod FCK også er vigtig, er vi slet ikke begyndt at tænke på den endnu.

Skal du til Serbien og støtte Erceg og resten af Brøndby-holdet, er der praktisk information at hente her. Og planlægger du at se returkampen i Brøndby, kan du læse mere om billetter her.

Foto: Getty Images