Opdateret! Faninformation til kampen i Serbien

02.08.2018 21:00

Brøndby IF er klar til Europa League, og allerede på torsdag kl. 20:45 er det tid til første kamp, når FK Spartak Subotica er modstanderen i Serbien. Kampen skal spilles på Stadion Rajko Mitic i Beograd.

Her følger lidt praktisk information til de Brøndby-fans, der planlægger at følge holdet i Europa League-kampen.

Stadion og billetsalg
Billetsalget vil udelukkende foregå online på dette link. Billetten vil fungere som en voucher, der skal byttes til en rigtig billet nede i Serbien på kampdagen. Den er altså ikke adgangsgivende i sig selv. Husk derfor at have billetten printet inden ankomst, ligesom man også skal kunne fremvise ID tilhørende billetkøberen.

Billetsalget lukker tirsdag kl. 12:00.

Adressen på stadion
Rajka Mitica 1
Beograd 11040
Serbien

Det er tilladt at medbringe trommer, megafoner og lignende, men flagstænger er ikke tilladt. Vi anbefaler, at man medbringer sedler til kampen, da mønter (sammen med lightere) ikke er acceptabelt på stadion.

Fanture og mødested
Der bliver ikke arrangeret busture til Serbien, og man skal derfor selv arrangere turen derned. Tirsdag eller onsdag i næste uge vil et eventuelt mødested for Brøndby-fans blive meldt ud på de sociale medier.

Du kan følge vores SLO på Twitter, hvor der vil være relevante oplysninger for alle, der tager til Serbien for at støtte Brøndby IF.