Billetsalg til hjemmekampen mod Spartak Subotica er åbnet

06.08.2018 14:00

Torsdag den 16. august kl. 20:00 spilles returkampen mod Spartak Subotica i Europa League-kvalifikationens tredje runde på Brøndby Stadion, og vi har nu åbnet for billetsalget til kampen.

Du kan købe billet til kampen her.

Sæsonkortholdere til Brøndby Stadion har forkøbsret til kampen. Det betyder, at sæsonkortholdere med siddeplads på Brøndby Stadion kan købe billet til deres egen plads i forsalg indtil onsdag den 8. august kl. 14:00. Du køber din billet ved at indtaste dit sæsonkortnummer i kodefeltet.

Til kampen bliver der monteret sæder på Sydsiden Nedre, hvilket betyder, at fordelslisten på Sydsiden Nedre træder i kraft. Fordelslisten er opdelt i en pulje 1 og en pulje 2. 

Udnytter en given sæsonkortholder ikke denne forkøbsret, går retten videre til alle sæsonkortholdere på listen, som herefter får mulighed for at købe pladserne efter først-til-mølle-princippet. 

Pulje 1 består af de 2.300 sæsonkortholdere med den længste anciennitet, som er sikret en garanteret forkøbsret til Sydsiden Nedre.

Billetter fra pulje 1 er nu åbent og sælges frem til i morgen tirsdag den 7. august kl. 14:00.

Pulje 2 består af de resterende sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre. Du kan se din plads på listen ved at logge ind på https://voucher.brondby.com og registrere dit sæsonkort.

Billetter fra pulje 2 sælges fra i morgen tirsdag den 7. august kl. 14:00 til onsdag den 8. august kl. 14:00.

Alle sæsonkortholdere kan købe eventuelt frigivne billetter til resten af Brøndby Stadion fra onsdag den 8. august kl. 14:00 til torsdag den 9. august kl. 14:00.

Derefter frigives alle tilbageværende pladser til åbent salg. Det begynder torsdag den 9. august kl. 14:00 online og i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion.

På grund af forsalget til denne kamp er sæsonkortsalget suspenderet frem til torsdag den 9. august kl. 14:00. 

Spørgsmål om billetsalget bedes sendes til [email protected].

Foto: Getty Images