27. MAJ 2016 kl. 15:55
Brøndby IF siger farvel til fire spillere med kontraktudløb

Når Brøndby IF på søndag møder SønderjyskE på Brøndby Stadion, markerer det ikke kun afslutningen på denne Alka Superliga-sæson. Det bliver ligeledes kampen, hvor Brøndby IF siger farvel til fire spillere, som har kontraktudløb, nemlig Johan Elmander, Martin Ørnskov, Malthe Johansen og Andreas Hansen.
 
Sportsdirektør Troels Bech fortæller:
 
- Johan Elmander har spillet en central rolle over flere omgange i Brøndby IF. Først som en ung og fremadstormende profil, der var med til at vinde titler til klubben - derefter som en rutineret rollemodel, der giver sine erfaringer videre til de unge holdkammerater. Der er ingen tvivl om, at Johan på den måde har sat et stort aftryk på Brøndby IF og skrevet sig selv ind i klubbens historie. Det er i den grad værd at hylde.
 
- Martin Ørnskov blev hentet til klubben for tre år siden, da de første grundsten i genopbygningen af holdet skulles lægges. Han påtog sig straks en vigtig rolle på et ungt mandskab og har igennem alle tre år leveret et loyalt og altid professionelt stykke arbejde. Det skal der lyde en stor tak for.
 
- Malthe Johansen har været hårdtarbejdende og vellidt på sin vej gennem talentafdelingen og op på Superliga-holdet, men han har også nået en alder, hvor det er nødvendigt med regelmæssig spilletid for at fortsætte udviklingen. Det kan vi ikke garantere, og derfor er vi blevet enige om ikke at forlænge aftalen. Det samme gør sig gældende for vores tredjemålmand Andreas Hansen, som har fået muligheden for at komme tættere på spilletid, og Andreas har derfor indgået en kontrakt med HB Køge, hvor han fortsætter sin karriere efter sommerferien. 
 
- Vi ønsker alt det bedste for Johan, Martin, Malthe og Andreas på deres videre færd. Det er fire gode fyre, som vil blive savnet. Tak for indsatsen i gult og blåt - og held og lykke fremover, lyder det fra Brøndby IF’s sportsdirektør.
 
Mens det ligger fast, at de fire ovenstående spillere forlader Brøndby IF, er Daniel Aggers fremtid fortsat uvis.
 
- Vi har ikke en endelig afklaring på Daniels fremtid i klubben, men der vil selvfølgelig komme en udmelding, så snart det er muligt, fortæller Troels Bech.
 
Inden kickoff på søndag vil Johan Elmander, Martin Ørnskov, Malthe Johansen og Andreas Hansen få overrakt blomster og tage afsked med hjemmepublikummet på Brøndby Stadion. Det samme gælder Auri Skarbalius, der vender tilbage til jobbet som U19-cheftræner, og assistenttræner Claus Nørgaard, som bliver ny landstræner for U16- og U18-landsholdene.

Du kan komme med til "GULT STADION" og deltage i afskeden ved at kigge forbi billetter.brondby.com. Det er også muligt at benytte dig af et af vores "Gult stadion"-tilbud - læs mere her.

LÆS OGSÅ"Gult stadion" er meget mere end fodbold - se programmet her