Troels Bech: Attraktiv presfodbold og mesterskabsslutspil

13.04.2016 15:05

Med præsentationen af den nye 6.4-strategi sættes der fokus på at skabe et bæredygtigt Brøndby IF ud fra tålmodighed, troværdighed og livslangt fællesskab – læs mere om de overordnede linjer ved at trykke her.

Det betyder, at Brøndby IF skal tilbage til kernen, sportsligt som økonomisk, og at det skal ske med realistiske udmeldinger. På den sportslige del indebærer 6.4-strategien, at Brøndby IF fra næste sæson budgetterer med at kvalificere sig til det nyindførte mesterskabsslutspil, fortæller sportsdirektør Troels Bech.

- At vinde og at ville vinde vil altid være foreneligt med kulturen i Brøndby IF. I den nye strategi budgetterer vi med en 5. plads fra næste sæson og fremadrettet, men vi stræber selvfølgelig efter mere sportsligt, for vi vil altid gå ind til hver en kamp for at vinde den.

- Vi har i den sportslige sektor ikke været gode nok til at forvalte vores transferbudgetter og fået nok ud af talentudviklingen, og det betyder nu, at vi skal skynde os langsomt med en endnu større grad af tålmodighed og troværdighed. 

- Når vi i fællesskab skal skabe en bæredygtig klub, får det også indflydelse på den sportslige del. Det betyder, at vi går tilbage til kernen, hvor Brøndby IF inden for kridtstregerne skal være udtryk for stærk og attraktiv presfodbold. Samtidig skal vi i højere grad dyrke talentet, men også have erfaringen med som fundament. Derfor glæder det mig også at se det gode, hårde arbejde, der bliver udført af vores dygtige folk i Brøndby Masterclass - og at der konstant bliver udviklet og optimeret på tingene, lyder det fra Troels Bech, som tilføjer:

- Vi skal have spillere i Brøndby IF, der ikke blot vil vinde om søndagen, men som hver dag arbejder på at blive en lille smule bedre, og som hver især bidrager til at løfte fællesskabet. Dem har vi heldigvis rigtig mange af i truppen, så der bliver ikke tale om, at vi skal ud og genopfinde vores trup, men der vil selvfølgelig være små, naturlige justeringer her og der i de kommende transfervinduer. 

- For mit eget vedkommende er det voldsomt motiverende at være med til at skabe en kultur, hvor fællesskabet og ønsket om at forbedre sig dagligt står øverst på listen, og sådan skal man også have det, når man er fodboldspiller i Brøndby IF. 

Læs administrerende direktør Jesper Jørgensens kommentarer til den økonomiske del af strategien ved at trykke her.