Brøndby IF lejer Angel Mukasa i FC Rosengård

02.09.2024 10:14

Brøndby IF Women er blevet enige med den svenske klub FC Rosengård om en lejeaftale, der sender den svenske målmand Angel Mukasa til Vestegnen frem til årsskiftet. 

Den 22-årige keeper spillede i seneste sæson i UEFA Women's Champions League for FC Rosengård, og er samtidig inde omkring U23-landsholdet i Sverige. 

Målmandstræner Kacper Polak ser frem til tilgangen af Angel, og ser det som en klar styrkelse af konkurrencen i målmandsteamet.

- Vi har lejet en meget ung og talentfuld keeper i Angel Mukasa, som allerede har stor erfaring i at spille Champions League. Vi tror på, at vi med tilgangen af Angel kan øge kvaliteten og konkurrencen i målmandsgruppen, siger Kacper Polak, inden han sætter ord på Mukasas individuelle kvaliteter:

- Angel er den type målmand, der er meget hurtig på stregen, har fremragende reflekser og er dynamisk i sine handlinger i målet. Hun er meget åben, og allerede fra de første træningssessioner var det tydeligt, at hun tager ansvar og kommunikere godt med sine nye holdkammerater.

Selv glæder Angel sig over skiftet til Brøndby IF.

- Jeg er virkelig glad for at det lykkedes, at blive enige og jeg er spændt på at komme i gang. Jeg håber at jeg kan være med til at hjælpe holdet, og nu glæder jeg mig til at komme i gang. Den næste periode er utrolig spændende.

Angel Mukasa får trøjenummer 40.