Ung midtbanespiller rykker op på førsteholdet

02.08.2021 15:14

Den 18-årige midtbanespiller Andrea Jul Ougaard rykker fra Brøndby IF U18 og op på ligaholdet.

Per Nielsen og resten af trænerteamet får i den kommende sæson nyt blod til midtbanen i form af 18-årige Andrea Jul Ougaard, som rykker op fra klubbens U18-hold.

- Det betyder sindssygt meget for mig at rykke op og få muligheden for at spille med nogle af de allerbedste i Danmark, hvor jeg får de bedste forudsætninger for at udvikle mig. Jeg ser det også som et skulderklap for, hvordan jeg spillede og arbejdede hårdt på U18, så det giver mig bare et boost til at arbejde endnu hårdere og kæmpe videre for en masse spilletid, siger den nye spiller i Gjensidige Kvindeliga.

Hun har spillet i Brøndby IF siden sit første år som U18-spiller. Nu vil den unge midtbanespiller ind og bidrage med sine kvaliteter og dermed hjælpe holdet til så mange sejre som muligt.

- Jeg vil beskrive mig selv som en sikker og pasningsstærk midtbanespiller, som både deltager meget i det defensive arbejde, men også er involveret i mange mål i den anden ende. Og netop det håber jeg at kunne bidrage med på kvindeholdet.

- Jeg kan også rigtig godt lide Brøndby IFs spillestil og også målsætningen om guld hvert evig eneste år, for det er vildt fedt at spille i en klub og på et hold, som går hundrede procent efter tre point hver gang vi går på banen.

Andrea Jul Ougaard og resten af Brøndby-holdet indleder den nye sæson i Gjensidige Kvindeliga på fredag med en hjemmekamp mod KoldingQ.