Ændringer på Sydsiden til første hjemmekamp

26.07.2023 12:30

Søndag tager vi hul på vores første hjemmekamp i den nye sæson af 3F Superligaen, og i den forbindelse vil der være ændringer på Sydsiden i forbindelse med den udmeldte vision for fremtidens stemningstribune på Sydsiden.

Som en begyndelse på den nye struktur på Sydsiden, er der oprettet et stemningsafsnit i et begrænset område på Sydsiden Øvre ved tårn 25, hvor der samlet var omkring 300 pladser til rådighed. Det er visionen, at dette stemningsafsnit langsomt bliver udvidet hen over sæsonen og fra senest sommeren 2024 vil inkludere hele Sydsiden Øvre.

Til kampen mod OB vil det kun være afsnittet ved tårn 25 som påvirkes - alle andre afsnit på Sydsiden Øvre vil fungere som normalt.

Adgang til det begrænsede stemningsafsnit på Sydsiden Øvre kan kun ske med billet til det specifikke afsnit. Adgangen sker via trappetårn 26, hvor man vil man få scannet sin billet og få påsat et armbånd, som skal fremvises, når man går fra afsnittet og skal ind igen.

Der vil yderligere være billetkontrol ved adgang til ’Svinget’ via trappetårn 24, ligesom der vil være ekstra fokus på, at det kun er personer med gyldig sæsonkort/billet, der må opholde sig på den resterende del af Sydsiden Øvre.

I tvivlsspørgsmål kan man blive anmodet om fremvisning af gyldige billetter til det pågældende område/afsnit.

Sikkerhedschef Mickel Lauritsen uddyber om det nye initiativ:

- Dette projekt og denne mulighed for sammen med vores fans at udvikle et stemningsafsnit er noget, klubben og ikke mindst jeg selv ser meget frem til. I denne opstart og i forhold til alle vores gæsters tilstedeværelse på stadion/tribunen er det vigtigt, at respekt og orden bliver nøgleord for den fodboldoplevelse og den udvikling af tribunen, som bliver igangsat.  

- For at skabe en positiv atmosfære er det vigtigt, at alle fans viser respekt for hinanden og for de pladser, de er tildelt. En opfordring til tilskuere er derfor at undgå at søge op mod stemningsafsnittene uden billet, men i stedet vise forståelse for, at der er begrænsninger her i denne opstartsperiode.

- Det er derfor vigtigt at respektere og have forståelse for, at vi er i en opstartsfase, og at de fans, der ønsker at komme op på stemningsafsnittet på Sydsiden Øvre og deltage i stemningen, vil få mulighed for det på et senere tidspunkt, i takt med afsnittet udvides.

- Vi glæder os til denne opstart og til en ny begyndelse på vores historiske stemningstribune Sydsiden, slutter sikkerhedschefen.