Brøndby IF forlænger med Noah Nartey

02.09.2024 08:00

Brøndby IF kan offentliggøre, at man har indgået en kontraktforlængelse med vores 18-årige midtbanespiller Noah Nartey.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om forlængelsen:

- Vi er meget tilfredse med, at vi i dag kan offentliggøre kontraktforlængelsen med Noah Nartey. Noah har taget rejsen fra Brøndby Masterclass til vores Superliga-trup og ind i startelleveren på rekordtid. Noah er en suveræn dygtig og teknisk spiller, men han besidder også en stærk mentalitet, som hjælper ham med at løfte niveauet, når han møder nye udfordringer. Noahs holdkammerater stoler tydeligvis på ham inde på banen, og vi er glade for, at vi nu skal fortsætte rejsen sammen. 

Carsten V. Jensen understreger også betydningen af at fastholde talenter i klubben.

- Vi har i Brøndby IF en tradition for at udvikle unge spillere til vores førstehold. Vores mange dygtige trænere, specialister og ledere i Brøndby Masterclass gør et stort stykke arbejde, og de har en kæmpe andel i, at unge talenter som Noah har et setup og træningsmiljø, hvor de kan folde talentet ud. Forlængelsen af Narteys kontrakt er også et klart signal om, at vi fortsat ønsker vores egenudviklede Masterclass spillere skal være et væsentlig element i opbygningen af Superliga-truppen. 

Noah Nartey siger selv om forlængelsen.

- Jeg er utrolig glad for, at Brøndby IF viser mig tilliden ved at ville forlænge med mig, og den tillid er gengældt. Klubben har fra starten haft en klar plan for min udvikling, og jeg føler, at jeg bliver støttet og udfordret på den rigtige måde. Det har været fantastisk at blive en del af førsteholdstruppen og dejligt at kunne bidrage inde på banen, så jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i Brøndby. Konkurrencen er hård, men det er noget, der motiverer mig endnu mere. 

Noah Narteys kontrakt løber nu frem til sommeren 2027.