Ugeprogram: Kvinderne skal i pokalaktion

07.10.2024 07:41

Efter gårsdagens fornemme og vigtige 2-0-sejr mod FC Midtjylland på et tændt Brøndby Stadion, går vi nu ind i en ny uge med landsholdspause for herrerne og Masterclass-mandskaberne.

Her skal vi på træningsbanen og forberede os på næste kamp i 3F Superligaen, som byder på en udekamp på Ceres Park mod AGF, hvor vores udebaneafsnit allerede er udsolgt.

Indhold på Brøndby TV
Du kan som altid se highlights og interviews ovenpå gårsdagens sejr mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion, hvor vi efter kampen snakkede med cheftræner Jesper Sørensen, assistmager Clement Bischoff og vores dobbelte målscorer Mileta Rajovic.

Find indhold på Brøndby TV her.

Kvinderne
I denne uge venter der opgaver i både Gjensidige Kvindepokalen og Gjensidige Kvindeligaen for vores blågule kvinder.

Onsdag skal kvinderne nemlig forsøge at spille sig videre i Gjensidige Kvindepokalen, når de på Valby Idrætspark møder Østerbro IF, der spiller i den næstbedste kvindelige række. Kampen mod Østerbro IF skydes i gang kl. 19:00.

Der er gratis adgang for fans, der vil støtte kvinderne i pokalkampen mod Østerbro IF på Valby Idrætspark. Opgøret kan ligeledes streames på Pluto TV.

Søndag skal der så bygges videre på den fornemme hjemmesejr på 3-0 mod OB i weekenden, når kvinderne tager turen til Nordjylland og møder Fortuna Hjørring kl. 13:00.

Næste hjemmekamp
Næste gang vi samles på Brøndby Stadion, står der Derby på menuen, når vi 27. oktober møder FC København.

Billetsalget til kampen starter torsdag 17. oktober, men du kan allerede nu læse vigtig information om billetsalget her.