Billetinformation til Derby på Brøndby Stadion

03.10.2024 10:27

Inden længe er det tid til Derby på Brøndby Stadion, når vi skal krydse klinger med FC København søndag 27. oktober kl. 12.00.

Du kan herunder læse detaljeret information om billetsalget.

Bemærk, at salgsstarten er flyttet fra den oprindeligt udmeldte dato 15. oktober til torsdag 17. oktober.

Fase 1 – Torsdag 17. oktober kl. 13:00:
Forkøbsret for billetabonnementer. Her kan alle billetabonnenter trække deres billetter. Alle billetabonnenter er garanteret en plads på stadion frem til 21. oktober kl. 10:00.

Læs mere vigtig information om begrænsning for tilkøb i denne fase længere nede i denne artikel.

Fase 2 – Mandag 21. oktober kl. 13:00:
Tilbageværende reserverede pladser frigives til åbent salg.

Sæsonkortholdere
Der er ingen sæsonkortholdere, som skal trække billet til kampen. Har du et sæsonkort, skal du blot bruge det i indgangen som vanligt, uanset hvor du har sæsonkort til. Hvis du er forhindret i at komme, så opfordrer vi som altid til, at man frigiver sin plads, så andre har mulighed for at komme til kampen.

Sæsonkortholdere har ikke særlige rettigheder til at købe ekstra billetter til kampen.

Ingen ekstra tilkøb
Af hensyn til kapaciteten på Brøndby Stadion er det ikke tilladt at tilkøbe ekstra pladser, når du trækker din billet med dit billetabonnement.

Det betyder, at hvis du har et billetabonnement, kan du kun trække én gratis billet. Er du venner med andre profiler med et billetabonnement, kan du som altid trække en billet på vegne af de profiler, men du kan altså ikke tilkøbe billetter udover jeres billet via jeres billetabonnement.

Vær opmærksom på, at for at forhindre tilkøb i fase 1, så vil billetpriserne være sat til 9.999 kr. Det betyder også, at man skal være opmærksom på, at man har aktiveret sin rabat når man trækker sin billet med sit billetabonnement. Man skal altså IKKE gennemføre ordren medmindre rabatten er aktiveret. Billetkøb der gennemføres med en billetpris på 9.999 kr., vil blive annulleret og man mister dermed sin plads.

Maksimalt antal billetter
For at imødekomme, at flest mulige kan få billet til kampen, så er der et maksimalt antal på billetter på 4 stk. pr. profil, når det åbne salg starter. Det betyder, at én profil maksimalt kan købe 4 billetter. Det er inkl. billetter trukket med billetabonnement.

Det vil altså sige, at hvis I er flere end 4 personer, der ønsker at se kampen, så er I nødsaget til at dele billetkøbet op. Har du f.eks. trukket 4 billetter via billetabonnement, vil du altså ikke have mulighed for at købe billetter, når det åbne billetsalg starter.

Begrænsningen er der først, når det åbne salg starter. Under forkøbsretten kan man trække billetter for alle de billetabonnementer man har – uden begræsning.

Kørestolsbrugere
Kørestolsbrugere uden sæsonkort kan henvende sig om køb af kørestolspladser, når det åbne salg er startet. Vi har på denne side samlet al relevant information om dette.

Brøndby Junior
Der er begrænset antal af Brøndby Junior billetter til denne kamp. Det er derfor først til mølle for Brøndby Junior medlemmer fra torsdag 17. oktober kl. 13.00, og man kan risikere, at der bliver udsolgt af Brøndby Junior billetter inden 21. oktober kl. 13.00.

Undgå snyd med billetter
Vi oplever desværre ofte snyd med billetter til især disse Derby-kampe. Derfor vil vi gerne vejlede i, hvordan man bedst muligt undgår at blive snydt.

Det er ikke tilladt at sælge billetter, som er trukket via et billetabonnement eller et sæsonkort, som er konverteret til en billet.

Hvis man har købt en billet, som man ikke selv skal bruge, kan man nemt returnere den og få pengene tilbage. Du kan derfor som udgangspunkt tænke, at hvis nogen tager penge for en billet, så er det ikke tilladt.

Det er altid tilladt at give sin plads væk gratis, og man kan også returnere sin billet eller frigive sit sæsonkort, hvis man ikke selv kan deltage.