Nye storskærme klar til første hjemmekamp

06.02.2024 11:53

Når vi åbner forårssæsonen på Brøndby Stadion mod FC Midtjylland 18. februar, vil man som tilskuer opleve, at billedeoplevelsen på de to storskærme i hvert hjørne har fået et markant løft.

Det skyldes, at de gamle storskærme henover februar udskiftes med to nye, som anvender noget af den nyeste teknologi på markedet, og de vil stå klar til første hjemmekamp. 

Stadionchef Tom Larsen fortæller om udskiftningen af storskærmene:

- Vi har haft vores to nuværende storskærme i godt og vel to årtier efterhånden, og efter mange års tro tjeneste er vi også nået til et sted nu, hvor de ikke er up to date med den teknologi, som er på markedet i dag - og man kan sige, at udskiftningen af dem svarer til, at vi går fra det gamle billedrørsfjernsyn til fuld HD. De nye skærme, vi får op, har en meget finere opløsning, og som noget af det vigtigste er synsvinklen og lysstyrken betragteligt bedre end de forrige, fortæller stadionchefen og uddyber:

- Man vil på de nye skærme kunne se, hvad der foregår fra skævere vinkler, og det har også lidt været udfordringen ved de gamle skærme, vi nu udskifter. Så man vil med de nye skærme opleve, at man faktisk kan stå lige ved siden af på tribunen og se en målgengivelse ganske klart fra tæt afstand. Så man kommer som tilskuer til at mærke et kæmpe løft på den del.

De nye storskærme anvender den nyeste skærmteknologi, og faktisk er de nye storskærme tilsvarende dem, man eksempelvis også møder som koncertgæst.

- Vores nye skærme er også dem, som man oftest ser ude til koncerter og storskærmsarrangementer rundt omkring i landet, hvor arrangørrene typisk også opererer med noget af den nyeste teknologi indenfor storskærme. Derfor er vi selvfølgelig utrolig glade for at integrere skærme af så høj kvalitet på Brøndby Stadion, som sammen med de nye højtalere giver et markant løft i lyd og billede oplevelsen som tilskuer, slutter han. 

I efteråret blev højtalerne på Brøndby Stadion udskiftet og kalibreret, det kan du læse mere om her