Information om praktiske tiltag på Brøndby Stadion

01.11.2023 13:38

Mandag møder vi AGF hjemme på Brøndby Stadion, og i takt med vi så småt bevæger os ind i vinterhalvåret, betyder det også koldere temperaturer og vådere vejr.

Den kombination kan resultere i, at bl.a. underlaget på tribunerne og i trappetårne kan blive glat, og derfor har vi taget en snak med Brøndby IF's stadionchef, Tom Larsen, om hvad der konkret gøres for at udbedre dette.

- Vi har særligt efter seneste kamp modtaget flere henvendelser fra fans om glatte belægninger bl.a. i trappetårnene på Brøndby Stadion. Det er noget, vi er meget opmærksomme på, og vores stadionfolk har allerede i det sidste stykke tid været i gang med at spule og rense betonen for urenheder, der kan gøre underlaget glat, når det bliver mere koldt og vådt udenfor, som det er tilfældet lige nu.

- Der er rigtig mange trappetrin og reposer i et trappetårn, og da vi har mange trappetårne, er det derfor et større arbejde. Men det er vigtigt at understrege, at vi allerede har været i gang ved flere af vores trappetårne og forventer at have været igennem dem alle inden mandagens hjemmekamp.

- Derudover arbejder vi fremadrettet på at skridsikre underlaget i trappetårnene og reposerne, således man vil opleve at stå bedre fast generelt. Faktisk lavede vi til sidste hjemmekamp et forsøg med et skridsikkert underlag i en af tårnene, og det skal vi stadig lige have målt effekten af og se, om det er en løsning, vi vil gå med på sigt.

Nye højtalere kalibreret til mandag
Alle de nye højtalere er blevet sat op, og de er i løbet af denne uge blevet kalibreret, så de leverer den bedst mulige lydoplevelse på Brøndby Stadion.

Derudover er der tilføjet yderligere højtalere mellem den øvre og nedre tribune ved hver ende, så lyden fra højtalerne når endnu bredere ud.

- Man oplevede måske allerede til sidste hjemmekamp mod FC Nordsjælland, at lyden var markant bedre, end den tidligere har været, og det er, fordi vi har fået vores nye højtalere op hele vejen rundt på Brøndby Stadion.

- Til mandagens hjemmekamp mod AGF vil man opleve, at lyden er endnu bedre ude på tribunerne, og det er, fordi vi i løbet af ugen har arbejdet på at justere og kalibrere lyden, mens der også er kommet yderligere højtalere mellem det øvre og nedre afsnit på Sydsiden og Stavnskær Elektrik-tribunen.

- Så med de her ekstra tiltag og tilføjelse af højtalere vil man alt i alt vil opleve en langt bedre lydoplevelse over højtalerne til mandagens kamp end tidligere, fortæller Tom Larsen.

Nye hegn ved alle indgange
Gennem hele sæsonen har der været opsat et midlertidigt indgangsparti foran Indgang C, og dette er i løbet af efteråret lavet om til et permanent et af slagsen.

Derudover er der opsat permanente hegn ved alle indgange på Brøndby Stadion.

- Nogle har måske også bemærket, at vi har fået hegn op ved alle indgange nu, og det er med til at sikre et bedre overblik og flow ved indgangene, samtidig med vi får styrket sikkerheden de steder, hvor det har været nødvendigt med et højere hegn, slutter stadionchefen.

Allerede nu har over 22.000 sikret sig pladser på Brøndby Stadion til mandagens kamp, og du har stadig mulighed for at købe billetter til opgøret her.