Kom til åbent hus i Familie Lounge torsdag i uge 8

20.02.2024 09:32

Kom og se din yndlingsspiller træne, når Superliga-spillerne træner på bane 3, som ligger ved Brøndbyernes IF's klubhus denne torsdag i uge 8.

I anledning af vinterferien inviterer Brøndby Junior nemlig indenfor i Familie Loungen til åbent hus på Brøndby Stadion torsdag 22. februar.

Det er gratis at deltage, og vi håber at se en masse blågule familier, så kom forbi til en hyggelig eftermiddag, hvor der masser af forskellige aktiviteter for jeres familie.

Aktiviteter udenfor
Er der tørvejr, vil du have mulighed for at spille en omgang fodbolddart på vores nye oppustelige skive, teste dine fodbold-skills på vores fartmåler, øve dine skud på vores præcision mål, spille en kamp på pannabanen eller frit boltre dig vores 360 graders bane.

Har du lyst til at udforske området omkring Brøndby Stadion på egen hånd, kan du hente dit skattekort i baren i Familie Loungen.

Kortet viser dig rundt til et par af vores stadions mest populære steder, og på hvert stop vil du blive mødt af et spørgsmål, hvor du kan teste din viden om klubben. Alle børn, der gennemfører og svarer korrekt på spørgsmålene, vil modtage en lille præmie.

Aktiviteter indenfor
I den opvarmede pergola vil der være et brætspils- og krea-område, samt mulighed for at benytte sig af vores Esport-område, hvor der er FC24 og Counter Strike eller bordfodbold og bordtennis eller du kan deltage i Kahoot Quizen.

Der vil være åben i minibaren, hvor vi denne dag tilbyder lune pølsehorn, snacks og drikke.

Programmet for dagen

Kl. 10:30
Familie Loungen åbner

Kl. 10:30-16:00
Skattejagt på Brøndby Stadion

Kl. 11:00-12:30
Se Superliga-spillerne træne

Kl. 13:30
Kahoot Quiz i Familie Loungen

Kl. 14:00
Rundvisning 1 (Forbeholdt Brøndby Junior-medlemmer)

Kl. 15:00
Rundvisning 2 (Forbeholdt Brøndby Junior-medlemmer)

Kl. 16:00
Tak for i dag

*Der skal tages forbehold for, at der kan ske ændringer i træningsprogrammet for spillertruppen fra dag til dag.

Du kan læse meget mere om fordelene for Brøndby Junior medlemmer og melde dig ind ved at klikke her