Ugeprogram: Masterclass-kampe og forberedelse til Silkeborg-opgør

02.04.2024 08:51

Den blågule uge startede perfekt, da vi anden påskedag fik en fest i Parken, hvor vi besejrede FC København med 2-1 i første Derby i Mesterskabsspillet.

Med de øvrige resultater i Mesterskabsspillet betød sejren desuden, at vi spillede os til tops i 3F Superligaen, hvor vi har to point ned til FC Midtjylland og er fem point foran FC København på tredjepladsen.

Nu står resten af ugen på forberedelser frem mod vores mandagskamp på hjemmebane mod Silkeborg IF, som vi senest slog i 22. spillerunde af Grundspillet, hvor sejren blev grundlagt af et hattrick af japanske Yuito Suzuki.

Yuito Suzuki havde til den kamp sin familie på besøg på Brøndby Stadion, og de overværede således japaneren sende læderet i rusen tre gange. Efter kampen tog vi en længere snak med Yuito Suzuki om familiebesøget. Det interview kan du læse her.

Indhold på Brøndby TV
Du kan som altid finde highlights og reaktioner på Brøndby TV efter Derby-sejren mod FC København i Parken, hvor vi efter kampen tog en snak med Jesper Sørensen og målscorer Mathias Kvistgaarden.

Gå på opdagelse i vores indhold her.

Kvinderne
Vores blågule kvinder tog i weekenden en flot sejr på Right to Dream Park i Farum i topstriden mod FC Nordsjælland, der sendte kvinderne til tops i Gjensidige Kvindeligaen med fire point ned til både FC Nordsjælland og HB Køge. 

Nu går kvinderne på landsholdspause, og hvis du vil læse mere om, hvilke spillere, der skal afsted med deres respektive landshold, kan du se et overblik her.

Næste kamp for kvindernes vedkommende et næste weekend, hvor AGF venter på udebane lørdag 13. april. 

Masterclass
Vores U19- og U17-mandskaber skal i løbet af ugen i aktion i deres respektive ligaer. 

U19-talenter skal spille to kampe, hvor de onsdag skal forsøge at rejse sig efter weekendens nederlag på 3-0 mod OB, når de tager imod Lyngby BK hjemme i Brøndby kl. 17:00. Lørdag går turen så hele vejen til Nordjylland, hvor AaBs ditto venter kl. 13:00.

For U17's vedkommende går turen ligeledes til AaB lørdag eftermiddag, hvor de skal forsøge at udbygge den fine stime af sejre, der tæller tre i streg. Senest med en sejr over OB i lørdags, der blev besejret hjemme i Brøndby med 4-3. Kampstart i Aalborg er kl. 15:15.

Næste hjemmekamp
På mandag skal vi igen samles på Brøndby Stadion, hvor Silkeborg IF gæster Vestegnen ligesom de gjorde det i 22. spillerunde, hvor vi sejrede med 4-1 efter Suzukis hattrick. Her skal vi igen bruges stadions opbakning til at hente tre point og holde fast i førstepladsen i 3F Superligaen. Kampstart på Brøndby Stadion er mandag kl. 19:00.

Find billetter til kampen her.