Første kampdag på Brøndby Stadion for Turning Tables

09.04.2024 13:12

I sidste uge offentliggjorde vi et samarbejde med Turning Tables Danmark, og i mandagens kamp var så første gang, vores nye partner var til stede på en kampdag på Brøndby Stadion.

Turning Tables lokale gren i Brøndby Strand arbejder til dagligt med børn og unge gennem kultur som film, foto og musik.

Mandag kunne man derfor møde børnene foran Familie Lounge, mens de også havde seks fotografer, som gik rundt i Familie Fanzonen og tog billeder af den gode stemning.

Derudover fik 12-årige Bayram, som var DJ i Familie Fanzonen, vist sin musikvideo på storskærmen på Brøndby Stadion inden kampen, som var en kæmpe oplevelse for den store Brøndby-fan.

Du kan møde børnene fra Turning Tables igen til næste hjemmekamp, så læg gerne vejen forbi deres fotocontainer og få taget dit helt eget fanportæt i Familie Fanzonen.

Om samarbejdet med Turning Tables
Samarbejdet betyder, at børn og unge fra Brøndby Strand bl.a skal løse mindre fotoopgaver for Brøndby IF i forbindelse med hjemmekampe, skabe pop-up-events og lave fotoudstillinger til glæde for alle vores fans på Brøndby Stadion. 

Se et galleri herunder, som er billeder taget af børnene.