Inventar i Vilfort Lounge doneres til Ukraine

01.06.2023 12:05

Som meldt ud tidligere i dag, så er arbejdet gået i gang med at ombygge Vilfort Lounge, så den står klar til at byde vores mange partnere velkommen i den nye sæson.

Det betyder også, at der kommer en masse nye møbler i loungen, og derfor er de nuværende borde og stole i overskud i forbindelse med ombygningen.

I alt 750 stole, 150 borde og 60 fladskærme doneres derfor til Ukraine gennem støtteforeningen ‘Hjælp Ukraine’.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller om bidraget: 

- Som vi gearer os op til den kommende sæson, er det ikke kun på banen, vi vil gøre en forskel. Ombygningen af Vilfort Lounge gør vi for at skabe den bedste oplevelse for vores partnere, og ved at bidrage med de overskydende møbler og fladskærme til 'Hjælp Ukraine', så håber vi, at vores bidrag kan hjælpe og være en lille kilde til håb og forandring for dem, der har brug for det mest i en svær tid.

Møblerne bliver sendt til et universitet i Irpin i Ukraine samt Irpins rådhus. Det er en forstad til Kyiv, som var under russisk besættelse i starten af krigen, og hvor alt inventar blev stjålet og sendt til Rusland.

I tirsdags kom der en håndfuld lastbiler og tog imod alle møblerne og fladskærmene, som nu påbegynder sin rejse til Ukraine.