Ole Palmå om ny Vilfort Lounge: Et vigtigt skridt

01.06.2023 09:30

Vilfort Loungen har været et ikonisk sted for både fans, partnere og ansatte i Brøndby IF.

Den har gennemgået utallige øjeblikke af jubel, spænding og mindeværdige stunder, men nu er tiden inde til at forvandle den legendariske lounge til et nyt kapitel, hvor moderne, nordisk design og komfort går hånd i hånd.

Vilfort Lounge bliver nemlig hen over sommeren ombygget for at få moderniseret loungen med nyt inventar, tæpper, farver og dekoration samt helt nyt AV-system med nye og større skærme samt lydanlæg.

Du kan i denne artikel se konceptbilleder af, hvordan Vilfort Lounge kommer til at se ud, efter ombygningen står færdig. 

Administrerende direktør, Ole Palmå, sætter et par ord på ombygningen:

- Ombygningen af Vilfort Lounge har stået meget højt på vores dagsorden, og vi ser det som et vigtigt skridt for os som klub, da vi ønsker at skabe en moderne og stilfuld atmosfære, der passer til vores position som en af Danmarks største fodboldklubber.

- Samtidig ønsker vi at bevare den autentiske stemning og det fællesskab, som Vilfort Loungen repræsenterer. Jeg er sikker på, at vores mange partnere bliver begejstrede for det nye look og de nye rammer, som de forbedrede faciliteter giver dem. Vi ser derfor meget frem til at slå dørene op til den nye Vilfort Lounge når den nye sæson begynder, slutter han.

Ombygningen inkluderer en opgradering af faciliteterne og tilføjelse af moderne teknologi. Der vil derfor være opdaterede lyd- og videofaciliteter i loungen, så man samlet set får en langt bedre oplevelse på kampdagen.

Det indbefatter ligeledes flytning af vægge, døre og buffeter samt ombygning af barer, så pladsen i loungen kan udnyttes optimalt, og der samtidig kan skabes 68 nye pladser.

Tilføjelse af båse i loungen
Områderne længst væk fra vinduerne og banen samt området rundt om tårnene bliver gjort mere eksklusivt med 4-mands og 6-mands båse.

Her bliver alle vægge malet i en mørkere blå farve, og samtidig bliver der skabt en endnu mere fokuseret belysning, der fremhæver det mere eksklusive og skaber et mere hyggeligt miljø.

Gennemgående for selve stilen er, at den er mere nordisk. Båse og barer er lavet af lister i træsorten ask, og borde og stole er ligeledes produceret i ask, hvor bordplader er beklædt med linoleum.

Vi ser frem til at vise jer den nye Vilfort Lounge til Superliga-starten engang på den anden side af sommeren.

Alle håndværkere og leverandører i projektet er partnere i Brøndby IF.

 

Nedenfor kan du se et før og efter konceptbillede af Vilfort Lounge, og hvordan det kommer til at se ud, når ombygningen står færdig.