Omoijuanfo inden SIF: Jagten starter på søndag

21.07.2023 06:58

På søndag går det løs for vores vedkommende i den nye 3F Superliga-sæsonen 2023/24, når vi gæster Silkeborg IF på JYSK Park i første runde.

Viceanfører Ohi Omoijuanfo glæder sig til at komme i gang med sæsonen, hvor der skal revancheres for den forgangne, der endte med en femteplads i tabellen.

- Det bliver utrolig dejligt at komme i gang igen. Vi vil meget gerne tage revanche fra sidste sæson og vise os fra en meget bedre side. Vi vil gerne være meget mere stabile og kæmpe om medaljer, for Brøndby IF er en stor klub, og det er dét, der skal være målet. Jagten starter nu på søndag, og vi glæder os meget, fortæller viceanføreren.

Vores norske angriber understreger, at det bliver vigtigt at starte med et godt resultat i sæsonpremieren, men at man samtidig skal op imod et godt hold, og derfor skal der kæmpes hårdt for at hive et godt resultat med hjem til Vestegnen.

- Det er supervigtigt at få en god start mod Silkeborg på søndag. Vi møder selvfølgelig et godt hold på udebane, men vi har tro på vores egne evner og på, at vi kan tage tre point. Vi skal kæmpe som et hold for at gøre det. Det ville være fedt at starte sæsonen ud med en sejr, også for at tanke selvtillid og for moralen på holdet. Så vi skal gå på banen og gøre alt, vi kan, for at tage alle tre point, fortæller Ohi Omoijuanfo.

Når de blågule betræder kunstgræsunderlaget i Silkeborg, vil der være opbakning fra et komplet udsolgt udebaneafsnit.

En opbakning, som Ohi glæder sig til, og som han kalder vigtig på en svær udebane, hvor de ekstra procenter, fansene giver, kan være afgørende.

- Det er fantastisk, at der er udsolgt på udebaneafsnittet til kampen. Det viser, hvor loyale fans vi har. Som jeg altid siger, de er vores tolvte mand og er utrolig vigtige for at skubbe os det ekstra og give os de ekstra procenter, man har brug for i en svær kamp, som vi får på udebane mod Silkeborg. Så jeg er virkelig glad for, at der er udsolgt, og vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at give vores fans en god oplevelse, fortæller angriberen.

Vil slå sidste sæsons målantal i Superligaen
Ohi kom på tavlen 13 gange i ligaen sidste sæson og blev dermed vores topscorer i 3F Superligaen. 

Vores angriber vil dog altid gerne bygge på og håber, at han kan hjælpe holdet med endnu flere scoringer i den nye sæson.

- Jeg føler mig godt tilpas inden den nye sæson, og det er selvfølgelig vigtigt for mig som angriber at hjælpe holdet ved at scorer en masse mål. Jeg skal selvfølgelig stræbe efter at gøre det bedre, end jeg gjorde i sidste sæson. Der blev det til 13 scoringer, og det skal vi i hvert fald have slået i denne sæson.

- Hvis jeg kan komme op på mellem 15-20 mål, ville det være fedt, men vi tager selvfølgelig også flere end det, afslutter angriberen med et smil.

Kampstart mod Silkeborg IF er kl. 18:00, og hvis du er en af dem, der tager til Søhøjlandet for at støtte Drengene fra Vestegnen, så kan du finde praktisk information til opgøret her.