Information om billetter til pokalkampen på Brøndby Stadion

04.12.2023 12:11

I går spillede vi sidste 3F Superliga-kamp i efteråret, og på søndag er der for sidste gang i år fodbold på Brøndby Stadion, når vi i returopgøret i Oddset Pokalens kvartfinale står overfor i AGF. Her skal vi finde en semifinalist, når kampen fløjtes i gang kl. 15:30.

Hvis du ikke allerede har sikret dig en plads til kampen, så kan du som altid købe din billet på billet.brondby.com.

Sæsonkort og billetabonnementer
Dit sæsonkort og billetabonnement giver adgang til kampen som normalt. Det betyder, at du som sæsonkortholder blot møder op og scanner dit kort som du plejer. Billetabonnementer skal som vanligt trække en gratis billet til kampen.

Man får også Fanscore for kampe i pokalturneringen, så husk at frigiv din plads, hvis du er forhindret i at komme til kampen. Du kan frigive din sæsonkortplads i Brøndby IF-appen eller på mit.brondby.com.

Se hvordan du frigiver din plads

Se hvordan du konverterer dit sæsonkort til en billet og deler med en anden

Vær opmærksom på, at hvis dit sæsonkort registreres som fraværende til over 30% af kampene henover en sammenhængende tolv måneders periode, kan det eventuelt betyde, at du ikke kan forlænge dit sæsonkort. Hvis du frigiver din plads eller konverterer dit sæsonkort til en billet, (som bliver scannet), tæller kampen ikke med dit antal af ikke-fremmødte kampe.