Getty Images

Radosevic inden AaB: Vi har god tro på tingene

25.09.2021 08:09

Søndag er Sydbank Pokalen udskiftet med 3F Superliga, når AaB gæster Brøndby Stadion i 10. spillerunde.

Senest blev pokalkampen mod Allerød FK vundet med 8-1, og sejren og de mange mål er vigtige at gå ind til søndagens opgør mod AaB med, mener Josip Radosevic.

- Jeg synes, vi går ind til kampen mod AaB med en god tro på tingene. Vi fik scoret en del mål mod Allerød, og det var vigtigt for vores selvforståelse, nu hvor vi ikke havde scoret mange mål i kampene forinden. Selvom de spiller i de lavere rækker, så giver det bare noget til et hold at vinde kampe, og derfor er en sejr som den i torsdags også vigtig, i forhold til at møde AaB med masser af selvtillid, fortæller kroaten og uddyber. 

- Hvis man ser på vores situation, så har vi ikke vundet mange kampe. Så jeg tror, at den her sejr kan være med til, at vi kommer tilbage på sejrssporet og får sat nogle gode kampe sammen i 3F Superligaen også. For vi arbejder hårdt, og alle her i truppen vil vinde. 

Der var flere nye ansigter i torsdagens startopstilling mod Allerød FK, og midtbanespilleren ser det også som en stor fordel, at man har fået så mange spillere i gang.

- Vi har også fået nogle af de spillere i gang, som måske ikke har spillet så meget i denne sæson. Vi har mange kampe i denne periode, og derfor er det vigtigt, at alle i truppen holder sig fit. Man kan også sige, at pokalkampen i torsdags gør, at trænerteamet har endnu flere spillere at vælge imellem til de kommende kampe. 

Kampen mellem Brøndby og AaB fløjtes i gang kl. 18.00.