Getty Images

Mensah inden Lyon: Vi skal ud og spille vores chance

29.09.2021 12:07

I morgen aften gælder det Europa League og gruppespillet, når vi møder den franske storklub Olympique Lyon nede i Frankrig.

Kevin Mensah ser frem til kampen, men understreger samtidig, at man ikke må blive for imponeret over kulissen og i stedet skal fokusere på at spille sin chance.

- Lige for tiden er det den evindelige kliché om, at vi tager en kamp ad gangen, hvor det så nu gælder Europa League og Lyon i morgen. Men det er klart, at det bliver en fed oplevelse, men ikke mere end det. Det er vigtigt at understrege, at det er en kamp, hvor vi skal ud og spille vores chance og ikke kun se det som en oplevelse, siger Mensah og uddyber.

- Det er jo fedt at komme ud og prøve kræfter af mod de store hold, i forhold til de hold vi spiller mod til dagligt i 3F Superligaen. Der er nogle her i truppen, der har prøvet at spille internationalt mere end andre, men der er ikke nogen i vores trup, der som sådan har haft succes med det. Så vi skal ud og skabe det for os selv.

Wingbacken glæder sig især til at opleve de medrejsende Brøndby-fans på udebaneafsnittet og til at være en del af den atmosfære, der kommer til at være på Lyons stadion.

- Jeg glæder mig selvfølgelig til at fornemme den her stemning, som vi i lille Danmark kan repræsentere på et fodboldstadion af så høj, international klasse. Så jeg glæder mig utrolig meget til at opleve vores fans nede på deres stadion, men også til at være en del af den atmosfære, der kommer til at være til kampen. For det bliver noget helt særligt, vi går ind til.