Uhre: Kan få point mod alle hold i gruppen

21.10.2021 09:32

Senere i dag går det løs, når vi møder Rangers FC i vores tredje gruppekamp i Europa League på Ibrox Stadium. 

Angriberen mener bestemt, at man har en chance mod skotterne, selvom hjemmeholdet vil være favoritter til opgøret.

- Jeg synes egentlig, vi kan få point mod alle hold i gruppen, hvis vi rammer dagen. Nogle mener, at Rangers er det hold i gruppen, vi skal have point mod, så det vidner også om en god gruppe, vi er havnet i. Men hvis vi spiller op til vores bedste, så er jeg sikker på, vi også kan lave noget godt herovre, fortæller Uhre og sætter ord på modstanderen.

- Det er en kæmpe klub, vi skal op imod. Men det er ikke altid, at det er det, det kommer an på, når man kommer ud på banen, og spillet går i gang. Vi skal selvfølgelig ind og ramme dem på nogle af de ting, vi er gode til. Så vi skal spille på vores fart og noget hurtigt spil inde i midten med masser af tempo. Vi skal også være gode til at holde fast i bolden, når vi får den, for smider man den på det her niveau, så kan der gå længe, før man får den igen.

Der ventes et pænt besøg på Ibrox Stadium, og Uhre glæder sig derfor også til at opleve atmosfæren på skotternes hjemmebane. 

- Det er fantastiske faciliteter, og det emmer bare af historie, det stadion her, så det er fantastisk at få lov til at opleve. Det bliver en fantastisk atmosfære, vi skal ind og spille i. Det vil jo være en af de her oplevelser, man vil se tilbage på, når karrieren engang slutter. Så jeg vil nyde det, men jeg vil også gå uimponeret til værks med drengene. 

Kampen fløjtes i gang kl. 21:00.